Artiklar

Skribent: Redaktionen


Gelén är tillbaks
PUB satsar ungt
Stockholms 89 bästa butiker
Stockholms 89 bästa butiker
Bildade dörrar
Persbrandts kostymör gör dig rätt i kostym
Persbrandts kostymör gör dig rätt i kostym
Brun utan sol
Brun utan sol
Blek hy och tunn plånbok? En resa till sydligare breddgrader är inte enda alternativet till friskare färg – du kan fixa solbrännan på hemmaplan. King har metoderna och produkterna.
Metallmatcha i fem steg
Metallmatcha i fem steg
Bli av med stearin?
Längre ärmar, tack.
Höj ögonbrynen
Höj ögonbrynen
Du kommer inte undan med ett jättebryn bara för att du är man. De ska vara två stycken – punkt slut. Och tro inte att vildvuxet är lika med maskulint – försök med djuriskt. Utrusta dig i stället med en pincett och se till att rama in ögonen på snyggast möjliga vis.
Lär dig matcha
Lär dig matcha
Får vännerna akut epilepsi när de träffar dig? Har du just nu på dig fler kulörer än du har fingrar? Om svaren är ja är du förmodligen dålig på att matcha - och behöver akut läsa vår guide över de fem viktigaste sakerna att tänka på när du sätter ihop din outfit.
Fixa rena mockapjuck
Fixa rena mockapjuck
Vik skjortan för resan
Vik skjortan för resan
Vissa skjortor ska vara skrynkliga. De har också gärna ett stort tryck på ryggen. De skjortorna är till för dokusåpawannabees. Håll skjortan slät - även på resan. Så här viker du finskjortan smartast innan du packar ner den i resväskan.
Så läser du utländska klädkoder
Lilla skovårdsskolan
Lilla skovårdsskolan
Avlägsna ytligt smuts med fuktig trasa, stryk på skokräm med applicerings-borste, vänta fem minuter, borsta upp, polera med putsduk. Svårare än så är inte grunderna i skoputsning. Men som bekant är det finliret som gör det och som vanligt är det vi som har det: Varsågod!
Grått hår - behålla eller mörka?
.
Våga visa tänderna
Våga visa tänderna
Precis som vi har olika hårfärg har våra tänder olika grundfärg, och de mörknar eller gulnar olika fort med tiden. Tänderna missfärgas också, bland annat av kaffe, te, rött vin och nikotin. Funderar du på att råda bot på det här gör du bäst i att anlita ett proffs.
Experten: Så gör du om du håller på att bli tunnhårig
Experten: Så gör du om du håller på att bli tunnhårig
Manligt håravfall behöver inte vara en mardröm. Att slopa manen helt och hållet kan vara minst lika snyggt. Fast steget dit är ofta fyllt av ångest.
Besegra flinten!
Besegra flinten!
För vissa börjar hårfästet krypa uppåt redan i övre tonåren. För andra är håret tjockt och fint nästan hela vägen in på hemmet. Vare sig du vill förekomma det som hända skall, rädda det som räddas kan eller bära det kala huvudet högt ger vi här tips och råd för de mindre bevuxna knopparna. Först reder vi ut vad manligt håravfall innebär. Till vår hjälp har vi Klas Nordlind, överläkare och professor i dermatologi vid Karolinska universitetssjukhuset.
Vad är anti-shine?

Filtrering

Kategori


Tagg


Skribent