• Få kingmagazine.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!

 • TV: Han ska visa kraften i sin Porsche 918 Spyder – en kraft han inte kan hantera

  Vad kan möjligen gå på tok när man ska visa upp alla 886 hästarna i en Porsche 918 Spyder? Dessutom på en liten hotellparkering i Saint-Tropez. Totalflopp, förstås. Se filmen och förfäras.

  Förarskicklighet och bilinnehav ligger inte alltid på samma nivå, det har vi sett vid ett flertal tillfällen. Och eftersom skadeglädjen nu är den enda sanna glädjen kan vi inte undanhålla er det här klippet från parkeringen vid Hotel Epi Plage, strax ovanför stranden i Saint-Tropez i Frankrike.

  Man kan skratta åt föraren som ska visa kraften i sin Porsche 918 Spyder men det kunde lika gärna ha gått riktigt illa. Som vi ser i filmklippet ovan skenar bilen utan kontroll (fastnat med sina flip-flops i gaspedalen?) över parkeringen och undgår med en hårsmån att träffa flera personer innan Porschen krockar in i en parkerad bil.

  I slutet av filmklippet ser inte bilföraren speciellt ledsen ut, trots att han nyss "vaskat" sin Porsche 918 för cirka sex miljoner kronor. Drabbade väl ingen fattig, får vi förmoda? Missa heller inte filmen längre ned på sidan med killen som ska visa toppfarten i sin Lamborghini Huracan och kraschar i 333 km/h, givetvis blir bilen totalskrot. 

   
  Läs också: TV: 10 saker du inte visste om hur en Porsche 918 Spyder byggs

   

 • Få kingmagazine.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!