• Få kingmagazine.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!

 • 6 saker du inte visste om nya Call of Duty: Infinite Warfare

   

  Call of Duty: Infinite Warfare är en explosiv åktur som återvänder till seriens rötter med ett storskaligt krig – fast i framtiden. I det nya spelet är du inte bara en soldat i mängden – du är en kapten som leder en hel armé. 

  I den dystopiska framtidsvärlden har befolkningstillväxt och industriell expansion lett till att jordens naturtillgångar inte längre räcker till. Människan behöver förlita sig på kolonier som utvinner resurser runt om i solsystemet, men det finns rebeller som hellre vill ha dessa för sig själva.

  Du kommer vara tvungen att ta tuffa taktiska beslut för att driva handlingen framåt. Allt du gör spelar stor roll, då det nya spelet är skapat med en bättre och mer djupgående story – än någonsin tidigare.

  Call of Duty: Infinite Warfare till Playstation 4, Xbox One och PC har precis släppts. Du kan beställa det med bland annat Infinite Warfare Legacy Edition eller Infinite Warfare Legacy Pro. Beställer du den sistnämnda versionen får du tillgång till bonusmaterial och nedladdningsbara uppdateringar med spänannde nyheter.   

  Du kan beställa spelet här.

  Här är sex saker du inte visste om nya Call of Duty: Infinite Warfare!

   

  David Harewood är en av skådespelarna som har en roll i nya Call of Duty: Infinite Warfare

  1. Stjärnspäckad rollista

  Brace yourself, Infinite Warfare is coming. Kit Harrington, främst känd för rollen i den hyllade tv-serien om sju kungariken, är en av skådespelarna som medverkar i det nya Call of Duty-spelet. I rollen som Admiral Salen Kotch är Harrington på jakt efter makten i solsystemet. Ditt uppdrag är att stoppa honom.

  Andra kända skådespelare som medverkar i Call of Duty: Infinite Warfare är bland annat Seth Green, David Harewood och David Hasselhoff.

   

  Alla som varit med ett tag vet hur bra Call of Duty: Modern Warfare var. Nu är det tillbaka – fast ännu bättre!

  2. Modern Warfare tillbaka – Remastered och snyggare än någonsin

  Var du en av de över 15 miljoner gamers som spelade den moderna klassikern Call of Duty: Modern Warfare? Succéspelet, som släpptes 2007, är nu tillbaka – snyggare än någonsin. Som en bonus till det nya Call of Duty: Infinite Warfare ingår det legendariska spelet i en ny HD-version med förbättrad ljussättning, snyggare laddning, vackrare texturer och mycket mer. Perfekt för både nostalgiska spelare och yngre gamers, som vill veta vad alla pratar om.

   

  Zombierna är tillbaka! Bonusläget "Zombies in Spaceland" utspelar sig i en härlig 80-talsmiljö.

  3. Ny Zombie mode

  En glädjande nyhet för alla old school-gamers: Zombie mode är tillbaka! Zombies in Spaceland, som spelläget kallas, utspelar sig på ett nöjesfält på 1980-talet med galna åkatraktioner, en fin arkadhall och en fullt fungerande berg- och dalbana. Spela med en kompis i det omgjorda co-op-läget med helt ny mekanik. Under hela din session ackompanjeras du av fet musik från 80-talet och precis som tidigare finns magiska vapen, gömda easter eggs och grymma power ups.

   

  Infinite Warfare innehåller hundratals vapen, varav många helt nya.

  4. Multiplayerläget i modern tappning

  Call of Duty: Infinite Warfares multiplayermode kombinerar det klassiska onlinespelandet som länge varit ett av seriens flaggskepp med nya – spelarfokuserade – banor, djupgående spelaranpassning och ett helt nytt stridssystem för att skapa en intensiv upplevelse där varje sekund räkans. Med nya banor att grotta ned sig i och nya vapen att utforska och utveckla finns ingen risk att tröttna!

   

  Hoppas du inte blir åksjuk när du spelar Call of Duty: Infinite Warfares VR-mode.

  5. CoD + Virtual Reality = sant

  Alla som spelar det nya Call of Duty: Infinite Warfare på Playstation 4 kommer få tillgång till en Virtual Reality-mode, som du akn använda om du har VR-utrusning. Jackal Assault, som läget heter, kommer sätta spelaren i ett rymdskepps cockpit för att bekämpa motståndarnas farkoster samtidigt som du själv undviker att bli träffad av missiler. Spelläget kommer att vara gratis i en uppdatering senare under året.

   

  Den kaxige MMA-fightern Conor McGregor har en roll i spelet.

  6. Conor McGregor medverkar

  Irländske MMA-stjärnan Conor McGregor är ett stort fan av Call of Duty-serien. När han fick en förfrågan om att vara med i spelet tvekade han inte en sekund utan drog på sig animationsdräkten för att få in sina effektiva slag och rörelser i spelet.

  – Under en tid i mitt liv började jag dagen med att träna i två-tre timmar för att sedan sätta mig vid konsolen och spela Call of Duty – resten av dagen och hela natten. Det är en stor ära för mig att vara med i det här spelet och något jag är extremt stolt över, säger han.

   

  Hör utvecklarna Jacob Minkoff and Taylor Kurosaki berätta om Call of Duty: Infinite Warfare:

  Här kan du beställa spelet.

   

  ANNONS: HELA ARTIKELN ÄR SPONSRAD AV ACTIVISION

 • Få kingmagazine.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!