• Få kingmagazine.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!

 • Nu kan du kombinera öl och yoga – i ölyoga

  Tycker du att yoga är härligt? Tycker du också om att dricka öl? Grattis, då har du fått jackpot. Nu kommer nämligen senaste träningsformen – ölyogan.

  Nu kan du kombinera öl och yoga – i ölyoga
  Foto: Istock.

  Ölyoga innebär alltså att man utövar yoga med en öl i handen. Trenden ska ha startat i Berlin, och dykt upp runt om i världen de senaste månaderna. 

  I Sverige är det Carlsberg som tagit konceptet hit, och skapat Carlsberg Beer Yoga, en alkoholfri ölyoga som passar både öl- och träningsälskare.

  Carlsberg Beer Yoga presenteras på yogastudion Urban OM i Stockholm. Passen är baserade på traditionella yogarörelser som utförs med en flaska Carlsberg Non Alcoholic Organic som träningsredskap. 

  – Ölyogan är ett spännande sätt att utforska de traditionella yoga-elementen. Passet vi tagit fram är unikt just för Carlsberg Beer Yoga och formatet lämpar sig väl både för erfarna utövare och nya yoga-aspiranter som testar för första gången, säger Neo Moreton, instruktör på Urban OM.

  Öl- och yogaintresserade kan under juni och juli testa Carlsberg Beer Yoga på Urban OM i Stockholm. Passen är ca 60 minuter långa, pris 250 kr per pass inkl. öl och lån av matta. 

 • Få kingmagazine.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!