• Få kingmagazine.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!

 • Fredrik Eklund ska bli pappa: "Vi är välsignade"

  Stjärnmäklaren Fredrik Eklund och hans make Derek Kaplan ska bli föräldrar.
  På sitt Instagramkonto berättar Fredrik Eklund om lyckan.
  "Vi är välsignade två gånger om – vi är sex månader gravida med tvillingar, en pojke och flicka", skriver han på Instagram.

  Fredrik Eklund ska bli pappa: "Vi är välsignade"

  Snart kan mäklaren Fredrik Eklund kalla sig pappa. Med en bild på Instagram berättar Fredrik och hans man Derek Kaplan om sin stora lycka. De väntar tvillingar via en surrogatmamma. 

  "Vi är välsignade två gånger om – vi är sex månader gravida med tvillingar, en pojke och en flicka. Det var viktigt för oss att hålla nyheten för oss själva, men nu är vi redo att fira all kärlek. Vi tackar er alla för allt stöd under den här resan och era lyckönskningar. Vi kommer äntligen att bli pappor", skriver han till bilden.

  – Det är det största som kunde hända oss, det är en pojke och en flicka och vi är överväldigade, säger han till People.

  Paret har tidigare fått flera missfall med tidigare surrogatmammor, och Fredrik berättar för People att det var en stor sorg. 

  – Det kändes som att varje gång jag gick in på Instagram eller Facebook, så var det enda jag såg glada bebisar. Jag påmindes hela tiden om att jag inte var där jag ville vara. 

  Fredrik Eklund har tidigare berättar för King om sin singel; "It gets better", som han släppte till Pride.

  – Omslaget till singeln är ett fotografi av mig när jag är sju år. När jag ser på den bilden idag så minns jag att jag kände mig lite annorlunda. Jag hade en fin familj och mycket kärlek, men jag tänker att jag kommit väldigt långt. Nu är jag lyckligt gift, och bor i New York. Jag vill att budskapet ska vara att alla som har känt sig lite annorlunda eller ensamma, ni är inte ensamma. Det är det som låtens text också vill berätta - att våga vara sig själv, sa han då. 

 • Få kingmagazine.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!