• Få kingmagazine.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!

 • Här är 8 tv-serier du inte får missa i höst

  Här är några av höstens alla tv-premiärer du inte får missa.

  Här är 8 tv-serier du inte får missa i höst

  The Deuce 

  Dramaserien "The Deuce" utspelar sig i New York på 1970-talet, i kvarteren runt Times Square, och skildrar prostitution och början på porrindustrin.  I rollerna syns Maggie Gyllenhaal och James Franco.

  Premiär: 11 september 2017 på HBO Nordic 

  Mindhunter

  Fascineras du av seriemördare och deras psyken? Då är nog Netflixserien "Mindhunter" helt rätt för dig. Baserad på Mark Olshaker och John E. Douglas bok "Mind Hunter: Inside FBI's Elite Serial Crime Unit" kommer nu tv-serien som utspelar sig 1979 på FBI's Behavioral Science Unit. I rollerna ser vi Jonathan Groff och Holt McCallany. David Fincher och Charlize Theron är producenter för serien.

  Premiär: 13 oktober 2017 på Netflix. 

  Narcos säsong 3 

  Den tredje säsongen är här, med svenska Matias Varela i en av huvudrollerna. I den tredje säsongen får vi följa Cali-kartellens expansion. 

  Premiär: 1 september 2017 på Netflix. 

  Stranger things 

  Andra säsongen av hyllade Netflix-serien "Stranger things" ser du i slutet av oktober. Den nya säsongen uppges vara ännu mörkare, och utspela sig ett år efter den första säsongen, då pojken Will försvann och var i fara. I den nya säsongen verkar ingen gå säker. 

  Premiär: 27 oktober 2017 på Netflix 

  The Crown 

  Den 8 december får vi återse drottning Elizabeth II, i Netflix hyllade tv-serie "The Crown". "Dexter"-skådisen Michael C Hall dyker upp i den andra säsongen. 

  Premiär 8 december 2017 på Netflix 

  Curb your enthusiasm

  Äntligen är han tillbaka, Larry David. Nu återvänder "Seinfeld"-skaparen efter fem år i den nionde säsongen av "Curb your enthusiasm". Bland annat får vi se Bryan Cranston, Lauren Graham och Jimmy Kimmel i den nya säsongen. 

  Premiär: 2 oktober 2017 på HBO Nordic. 

  The Mist - "Dimman"

  Tv-serien är baserad på Stephen Kings novell, och handlar om invånarna i en liten stad i Maine som fångas i en mystisk dimma och upptäcker att den döljer mardrömsliknande varelser. 

  Finns på Netflix – premiär 25 augusti. 

  Vikings

  Gustaf Skarsgård dyker upp igen i den femte säsongen av Michael Hirsts vikingadrama. 

  Premiär: I mitten av november på HBO Nordic. 

 • Få kingmagazine.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!