• Få kingmagazine.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!

 • Kings stora New York-guide: Här ska du bo

  Det är snuskigt dyrt med hotell i New York. Men det finns rimliga alternativ och om pengar inte är en trång sektor är du in for a treat. Här är Kings New York-guide.

  Kings stora New York-guide: Här ska du bo

  1. The Ludlow Hotel

  Hippt Sean MacPherson-hotell på Lower East Side som framgångsrikt anammat områdets ruffa industrikänsla och rock'n'roll-attityd. Är det fullt  (högst troligt) på hotellrestaurangen Dirty French? Traska över gatan för en äkta New York-sandwich på ikoniska Katz's Deli, förevigad i Meg Ryans fejk-orgasmscen i När Harry mötte Sally

  Ludlowhotel.com 

  2. The Jane

  Mycket billigare, och mer trångbott, än så här bor man inte på Manhattan.
  Är du lite förutseende kan du få ett hyttliknande enkelrum för under tusenlappen. Byggnaden uppfördes i början av förra seklet som ett härbärge för sjömän men restaurerades 2008 av hotellmagnaterna Eric Good och Sean MacPherson. Läget i Meatpacking district går inte av för hackor, liksom den snygga hotellbaren fylld till bristningsgränsen av lika snygga människor. 

  Thejanenyc.com

  3. Ace Hotel 

  Rock'n'roll-kitchigt hipsterhotell för resenärer på budget. De förvuxna -pojkrummen, de dyrare av dem inredda med Smeg-kylar, vinylspelare och gitarrer, kommer i flera pris-klasser: från enklare mini-rum med våningssängar till stora loftsviter. Blir du uttråkad kan du alltid räkna helskägg över en drink i lobbybaren. 

  Acehotel.com/newyork

  4. Hôtel Americano

  I ett gammalt parkeringsgarage i Chelseas vibrerande konstnärs-kvarter huserar Hôtel Americano, ett 56 rum stort boutiquehotell med latinovibbar, japanska zen-kvaliteter och minimalistisk design. Missa inte den göttiga takbaren La Piscine och sommarrestaurangen Mediterranean Grill på takterrassen. 

  Hotel-americano.com

  5. The Mark 

  Lider du av tung plånbok? Då kan några nätter på The Mark Hotel råda bot på problemet. Hotellets 1 115 kvm stora taksvit är världens dyraste: 680 000 kr per dygn, eller drygt 470 kr i minuten. Men då ingår hårstylist, privat skräddare från Bergdorf Goodman och room service från Michelinkrogen Jean-Georges.

  themarkhotel.com

  6. 11 Howard

  Detta före detta postkontor i SoHo fick nytt liv 2016 efter att danska designbyrån Space Copenhagen, som bland annat ligger bakom lyxkrogen Noma i Köpenhamn, tog sig an projektet. Inredning andas såväl amerikansk industricharm som skandinavisk minimalism. Snyggt så det förslår, till ett inte orimligt pris. 

  11howard.com

 • Få kingmagazine.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!