• Få kingmagazine.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!

 • Masie Williams kryptiska post om hur Game of Thrones slutar

  Färdig med inspelningarna tog Arya Stark tog farväl av serien i en post på Instagram – och hintade om hur det hela kommer att sluta.

  Masie Williams kryptiska post om hur Game of Thrones slutar
  Foto: HBO

  Masie Williams har gjort sin sista inspelning i rollen om Arya Stark i "Game of thrones". Säsong åtta, som har premiär våren 2019, innebär slutet för den episka berättelsen.

  I ett inlägg på Instagram tar Williams farväl av serien efter den sista inspelningen på Nordirland och slängde samtidigt med ett kryptiskt meddelande i inlägget. "Hej då Belfast. Hejdå Arya. Hej då Game of thrones. Vad kul jag har haft", skriver hon i inlägget – som också innehåller en bild på ett par blodiga sneakers.

  I inlägget använder hon också hashtaggen #lastwomanstanding – som kan tolkas som att Arya Stark är den av karaktärerna som överlever längst i serien. Men det kan också vara så att hon helt enkelt var den skådespelare som blev klar med sina inspelningar sist, i vilken ordning de nu görs. Att det blir en blodig sista säsong kan vi i alla fall vänta oss, med tanke på fläckarna på hennes skor.

  I en intervju med Jimmy Kimmel i februari sa Masie Williams att hon vet hur Game of Thrones kommer att sluta – trots tidigare uppgifter om att flera olika säsongsavslutningar skulle filmas för att hålla slutet hemligt så länge som möjligt.

 • Få kingmagazine.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!