• Få kingmagazine.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!

 • Weinås: 7 klassiska kostymklockor

  Weinås: 7 klassiska kostymklockor

  01. Jaeger LeCoultre, Master Control Date
  Jaeger LeCoultre är kanske främst förknippade med sin vändbara klocka Reverso. De erbjuder dock betydligt mer än så. Modellen Master Control Date, med en så kallad Sector-tavla och en stålboett på 39 mm, är en av våra favoriter.
  59 500 kr.

  02. IWC, Portugieser Automatic
  Om man har något större handleder och är ute efter en klocka med inslag av såväl sport som elegans är IWC:s serie Portugieser verkligen att rekommendera. Här i modellen Automatic med 7 dagars gångreserv och en design som varit närmast oförändrad sedan 1939.
  124 000 kr.

  03. Nomos, Tangente 38 Date
  Tyska Nomos är bland klock­entusiasterna känd som en av de mest prisvärda aktörerna på marknaden. Med egenutvecklade urverk, cordovanband och avskalad estetik får man väldigt mycket klocka för pengarna.
  22 100 kr. 

  04. Omega, Globemaster Co-Axial Master Chronometer
  Omegas modellserie Globemaster lanserades för ett par år sedan och erbjuder den imponerande METAS-certifiering som garanterar en tidsavvikelse på 0 till + 5 sekunder per dygn.
  186 800 kr.

  05. Cartier, Tank Solo
  Cartiers ikoniska modell Tank har burits av några av historiens bäst klädda män, som Cary Grant, Clark Gable och Duke Ellington. Här i en boett i roséguld med ett mörkbrunt band i alligator.
  51 500 kr.

  06. Patek Philippe, Calatrava
  Vi hittar den avskalade kostymklockan 5119J i Pateks klassiska serie Calatrava. Med romerska index, boett i gulguld och en återhållsam storlek på 36 mm är det ett perfekt val till en klassisk kostym.
  182 400 kr.

  07. Vacheron Constantin, Patrimony
  Vacherons mest klassiska kostymklockor hittar vi i Patrimony-serien. Här faller valet på den superdiskreta modellen 81180 i platina, med svart band i alligator och grafitgrå urtavla.
  325 400 kr.

  Läs också: 

 • Få kingmagazine.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!