• Få kingmagazine.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!

 • Undvik torr vinterhy – här är bästa produkterna

  Kylan rullar in över Sverige och huden blir torrare och känsligare. King kommer till undsättning med fem återfuktande tips.

  La Mer, The Moisturizing Gel Cream

  Varför inte lyxa till det med franska varumärket La Mer? The Moisturizing Gel Cream är en svalkande gel som fräschar upp huden och ger en schyst lyster. Precis som i många andra La Mer-produkter finns här ett elixir med havets återskapande egenskaper (därav namnet) som förnyar hudens energi. Passar alla hudtyper, även de känsligaste. Pris: 1 200 kr.

   

  Clinique for Men, ­Maximum Hydrator

  Den dagliga vården blir allt viktigare när temperaturen sjunker. Clinique for Men ger huden en intensiv fuktboost som håller i 24 timmar. Pris: 265 kr.

   

  Shiseido, Hydro Master Gel

  En återfuktande, balanserande ansiktsgel som snabbt tas upp av huden och omedelbart hjälper till att förfina dess struktur. Pris: 440 kr.

   

  Aesop, Mandarin Fa­­cial Hydrating Cream

   

   

  Att vi är stora beundrare av det australiska varumärket Aesop är ingen hemlighet. Deras återfuktande kräm mjukgör huden på nolltid. Pris: 450 kr.

   

  The Body Shop, Guarana & Coffee Energising Moisturiser

  En 100 procent vegansk lotion som ger huden en energikick med hjälp av brasilianska guaranafrön samt gröna kaffebönor från Etiopien. Pris: 185 kr.

 • Få kingmagazine.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!