• Få kingmagazine.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!

 • "Adidas Nite Jogger" – en nytolkning av klassiska 70-talslöpdojan

  Nu släpper Adidas Originals äntligen sin nya sneaker Nite Jogger – som inspirerats av den klassiska löpskon från 70-talet med samma namn.

  "Adidas Nite Jogger" – en nytolkning av klassiska 70-talslöpdojan

  Efter 90-talet kommer 70-talet. En kronologisk tankevurpa, men fullt naturligt när det kommer till modets ständiga cykler. Nu är det mode- och skojätten Adidas tur att kika mot det modemässigt extroverta 70-talet när man släpper sin nya sneaker Nite Jogger – med inspiration från löpskon från 70-talet med samma namn.

  Den nya Nite Joggern är en sneaker med reflexiva högteknologiska detaljer – och god komfort. Den uppdaterade modellen kommer inte helt överraskande med Adidas studsiga sulsuccé BOOST, och de skina-ljust-som-en-diamant reflektiva delarna har tagits fram i samarbete med 3M solas-teknik, samt yttre material av nylon, mesh och mocka.

  Förutom att inspireras av sin egen digra skohistoria har Adidas låtit lokala kreativa förmågor tolka sneakern i ett "bildspråk som representerar deras egen vision". Bilder ställs ut i Stockholm på lördag 12 januari, men redan nu kan du se några av fotografierna nedan.

  Adidas Nite Jogger lanseras i butik samt på adidas.se på lördag 12 januari och kostar 1399 kronor.

  Artikeln publicerades först på Café.

 • Få kingmagazine.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!