• Få kingmagazine.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!

 • BMW gör ansiktslyft med nya 7-serien – se första bilderna här

  BMW gör ansiktslyft med nya 7-serien – se första bilderna här

  Nyligen läckte bilder ut som avslöjade nya 7-seriens mest uppenbara förändring – den enorma grillen. Faktum är att "njurarna" växt med hela 40 procent, jämfört med den gamla 7-serien.

  Invändiga uppdateringar värda att nämna är att 7-serien utrustas med BMW:s senaste infotainmentsystem med det helt digitala instrumenklustret och en 10,25-tums touchskärm. Passagerarna i baksätet går heller inte lottlösa. I stolsryggarna återfinns två stycken 10-tums full HD-skärmar med Blu-ray spelare. 

  Nya 7-serien är dessutom tystare än någonsin. Det har man delvis lyckats med tack vare tjockare glas i sido- och bakrutorna, men också genom att göra bilen "halare" i luften och på det sättet reducera vind-ljud från bakre hjulhusen och från B-stolparna.

  Motormässigt finns en hel del alternativ för att kunna tillgodose alla önskemål. Till Europa kommer sex motoralternativ – tre dieslar, två bensin och kanske mest intressant – en laddhybrid.

  Flaggskeppet är som tidigare M760Li XDrive som fortfarande använder en 6,6-liters V12a som utvecklar 585 hästkrafter och 850Nm i vridmoment. Det räcker för en 0 till 100-tid på nästan löjliga 3,8 sekunder. 

  Läs också:

 • Få kingmagazine.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!