• Få kingmagazine.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!

 • Rami Malek blir nästa Bondskurk

  Förra veckan tog han hem en Oscar för bästa manliga huvudroll som Freddie Mercury i Queen-filmen "Bohemian Rhapsody", nu står han klar som skurken i nästa Bondfilm.

  Rami Malek blir nästa Bondskurk

  Den 25:e Bondfilmen spelas in i vår och castingen pågår just nu för fullt. Vem som spelar skurken har dock länge varit ett frågetecken, men nu skymtar klarhet bakom molnen. 

  Skurkrollen för nya Bondfilmen är satt – och det blir ingen mindre än rena rama Rami.

  Rami Malek som slog igenom med tv-serien Mr. Robot Oscarbelönades förra veckan för sin insats i Bohemian Rhapsody och har varit en het kandidat för rollen ett tag. Nu har det äntligen bekräftats av produktionen, skriver The Guardian.

  Rami Malek kammade hem priset för Bästa manliga huvudroll på Oscarsgalan 2019. //Foto: Getty Images

  Malek kunde först inte medverka på grund av sina åtaganden med Mr. Robot. Men nu verkar det som den tidigare schemakrocken har löst sig, och skådespelaren är precis klar med slutförhandlingarna om rollen.

  Billy Magnussen (Velvet Buzzsaw) kan få spela en amerikansk agent i en roll som liknar Felix Leiter, Jeffrey Wrights karaktär i de tidigare filmerna. Magnussen har tidigare arbetat med Bondregissören Cary Fukunaga i tv-serien Maniac.

  Förutom Daniel Craig återvänder Lea Seydoux, Ralph Fiennes och Naomie Harris i sina roller.

  Bond 25 beräknas få biopremiär den 8 april 2020.

 • Få kingmagazine.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!