• Få kingmagazine.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!

 • LG:s nya 65"-TV är hoprullbar och helt fantastisk

  Har du också svurit dig hes över svårmöblerade tv-apparater som tar upp halva tavelväggen och gör kaos med vardagsrummets feng shui? LG:s lösning: en böjbar OLED-tv vars bildskärm rullas ihop inuti den tillhörande "tv-bänken" i borstat aluminium när den inte används. 

  Den smått revolutionerande tv-modellen, som fått namnet LG Signature OLED TV R, erbjuder tre olika visningsalternativ: det självförklarande Full View-läget, Line View där tv:n endast delvis rullas upp för funktioner som inte kräver att hela skärmen aktiveras, som väderprognoser, fotoalbumläge och musikstreaming.

  I ljudläget Zero View rullas hela tv:n ihop i basen och anläggningen övergår i stället till att tjänstgöra som maffigt 4.2-ljudsystem med Dolby Atmos-stöd och 100 watts total effekt.

  Övriga specifikationer inkluderar 4K-upplösning, 65 tums skärmyta och stöd för Amazons röstassistent Alexa samt Apples Airplay 2 och Homekit. Något pris har ännu inte kommunicerats, men att det blir svindyrt råder det ingen som helst tvekan om.

 • Få kingmagazine.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!