• Få kingmagazine.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!

 • Nya Bondbilen blir en Aston Martin Rapide E

  "Bond 25" blir i ny, eldriven kostym.

  Nya Bondbilen blir en Aston Martin Rapide E
  Aston Martin DB10 från Bonfilmen "Spectre", 2015. //Foto: Getty Images

  I den senaste Bondfilmen Spectre körde Daniel Craig omkring i en specialdesignad Aston Martin DB10, med en 4,7-liters V8-motor. Den 25:e upplagan av James Bond blir Daniel Craigs femte film och nu börjar det snackas om vilket vrålåk han ska jaga sina skurkar i den nya filmen med premiär nästa år.

  Det blir Aston Martin igen, men denna gång inget bensinslukarmonster som vi blivit vana vid i filmserien som exempelvis Valkyrie eller DBS Superleggera.

  Istället kommer Bond att ratta den kommande helt eldrivna Aston Martin-modellen Rapide E. Modellen är det anrika bilmärkets första eldrivna bil och den kommer endast att tillverkas i 155 stycken exemplar, alla med en prislapp på 250 000 pund.

  En gammal version av Aston Martins Rapide E. //Foto: Aston Martin

  Den 25:e Bondfilmen kommer enligt uppgifter att gå under arbetsnamnet Shatterhand, castingen pågår för fullt och inspelningen planeras sätta igång denna vår. I registolen sitter Cary Joji Fukunaga och vem som spelar skurken har länge varit ett frågetecken, men förra veckan bekräftades det att det blir ingen mindre än årets Oscarsvinnare och Bohemian Rhapsody-stjärnan Rami Malek. 

  Läs också:

 • Få kingmagazine.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!