• Få kingmagazine.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!

 • Allt vi vet om nya "Sopranos"-filmen – titel och premiärdatum

  Snart är tv-historiens mest älskvärde sociopat-maffiaboss tillbaka.

  Allt vi vet om nya "Sopranos"-filmen – titel och premiärdatum
  Foto: Getty Images

  Allt fler bitar ser ut att falla på plats vad gäller den kommande The Sopranos-prequelfilmen. Den efterlängtade uppföljaren har fått titeln "Newark", och nu lyser det även grönt för filmens premiär som planeras till september 2020, enligt nyhetssajten Deadline.

  "Newark" kommer handla om staden Newark i New Jersey, och en annan sak som står klart är att ingen mindre än James Gandolfinis son, Michael Gandolfini, ska iklä sig rollen som den livskrisande sophanteringskonsulten Tony Soprano.

  När The Sopranos blir film håller man det, logiskt nog, inom familjen. //Foto: Getty Images

  TV-historiens mest älskvärde sociopat-maffiaboss kom att bli James Gandolfinis stora paradroll, detta i serien som markerade början för den tv-guldålder som löper ända till idag. Stora skor att fylla med andra ord för 19-årige Michael Gandolfini som förvisso inte är alldeles oerfaren när det kommer till skådespeleriet. Trots sin ringa ålder har han redan synts i HBO-serien The Deuce och skymtat förbi i en mindre roll i storfilmen Ocean's Eight.

  Den unge Tony Soprano med sina framtida barn A.J och Meadow, vid 20-årsjubileet för serien härom veckan. //Foto: Getty Images

  Vad gäller porträttlikheten är onekligen Michael Gandolfini ett spännande val av skådespelare för att gestalta en den unge Tony – vilket inte direkt minskar peppen inför The Many Saints of Newark. Sedan tidigare är det känt att seriens skapare David Chase är medförfattare till filmens manus. Handlingen är förlagd till 60-talet och gissningsvis kommer flera karaktärer ur serien att dyka upp i filmen.

  "Newark" landar på amerikanska biografer den 25 september 2020.

  Läs också:

 • Få kingmagazine.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!