• Få kingmagazine.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!

 • Nyårskröket som håller dig spiknykter

  Lagom till nyårshelgen lanseras två hälsosamma alternativ för dig som vill slippa såväl fylla som bakfylla men ända njuta av både champagnen och whiskyn. King har givetvis provdru… förlåt provdoftat.

  1. Whyskydoften

  Nykterhetsrörelsens jubelkör tar i från tårna när den skotska whiskyn Glenfiddich tillsammans med svenska doftexperterna Collect & Bottle lanserar doftljuset The Scent of Twelve Years. Doften är en replika av whiskyn Glenfiddich 12 Year Old Single malt och doftar päron, honung och ek.

  Priset för ljuset är detsamma som för 70 cl av ursprungswhiskyn, närmare bestämt 399 kronor. Ljuset finns till försäljning i begränsad upplaga hos Clubs and Spades.

   

  2. Champagnedoften

  Har man inte tillräckligt med hår på bröstet eller av annan anledning ogillar mörk sprit så firar man istället in det nya året med Grand Hôtels doftljus. Här sprids rummet med doft av framför allt champagne och vindruvor men även ros och persika.

  Även i det här fallet är priset i klass med en flaska av samma kategori alkohol, 595 kronor för att vara exakt. Inhandlas via Grand Hôtels hemsida eller direkt via deras butik Grand Affections.

 • Få kingmagazine.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!