• Få kingmagazine.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!

 • Andreas Weinås: Vinterns snyggaste polotröjor

  Få plagg ger ett lika sofistikerat intryck som en välsittande polotröja. Kings stilexpert Andreas Weinås utser säsongens snyggaste modeller.

  Polotröjan har vuxit fram till det kanske mest eleganta alternativet av stickat i herrgarderoben. Utöver att skydda och värma halsen som ofta är utsatt vintertid ger den ett elegant och avskalat intryck ihop med både jeans och kostym.

   

  1. Brunello Cucinelli, Ribbed Cashmere Rollneck Sweater

  Grovstickad värstingversion från kashmirkungen Cucinelli av en ljusgrå, ribbad polo. Lika bekväm mot huden som den är obekväm mot plånboken. Pris: 22 780 kr.

   

  2. Hugo Boss, Slim-Fit Mélange Virgin Wool Rollneck Sweater

  En benvit polotröja kan vara det perfekta valet under hösten. Kombinera med brun kavaj eller mockajacka och grå flanellbyxor för en sober och sofistikerad look. Pris: 1 600 kr.

   

  3. Inis Meáin, Slim-Fit Aran Knit Merino Wool Rollneck Sweater

  I höst drömmer vi om grovstickade polotröjor som för tankarna till Hemingway. Kabelstickad i benvit merinoull gör sig den här typen av tröja allra bäst till en marinblå skepparkavaj och ett par klassiska jeans. Pris: 3 180 kr.

   

  4. John Smedley, Cherwell Merino Wool Rollneck Sweater

  För en mer elegant tolkning av polotröjan rekommenderar vi en tunnstickad version i marinblått som gör sig kanske allra bäst med en marinblå kostym. Pris: 2 080 kr.

 • Få kingmagazine.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!