• Få kingmagazine.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!

 • Moët häller is i skumpan

  I dagarna släpper Moët & Chandon, världens största champagnehus, en helt ny produkt på marknaden. Ice Impérial är namnet på  sommarchampagnen som ska drickas på – is. King reste till Miami för att träffa Daniel Lalonde, VD på Moët för att ta reda på mer.

   

  Först av allt: Moët är ju ett företag inom lyxkoncernen LVMH och så sent som förra året var du VD på Louis Vuitton och dessförinnan hos TAG Heuer. Hur lojal är du din arbetsgivare när det kommer till klädseln egentligen?

  – (Skratt) Min skjorta är från Dior, kavajen, byxorna och skorna från Louis Vuitton och klockan är en TAG Heuer Grand Carrera som jag själv varit med och tagit fram under min tid där. Kan väl inte bli mer lojalt?


  Nej, onekligen inte. Varför en champagne som ska drickas på is?

  – Med några iskuber gör du din champagne mer personlig. Dessutom innehåller Ice Impérial sötma från färska bär som gör den unik. Med isen anpassar du mängden bubblor i i glaset.


  Miami är en av de platser ni kommer satsa extra hårt på vid lanseringen av Ice Impérial. Om jag är sugen på att semestra tillsammans med er nyhet på annan plats i sommar, vart beger jag mig då?

  – Marbella, L.A. St Tropez, Rio Portofino är några andra platser där vi vet att den här typen av produkt – som helst bör njutas dagtid –  kommer fungera mycket väl.

   

  Fotnot: Moët & Chandon Ice Impérial kommer inte släppas på Systembolaget men kommer under sommarmånaderna att säljas på utvalda barer och nattklubbar i Stockholm, Båstad, Visby och Marstrand.

  Bild 429915
  Moët & Chandons vd Daniel Lalonde tillsammans med sitt nya superstekiga skötebarn Ice Impérial.
 • Få kingmagazine.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!