• Få kingmagazine.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!

 • 3 sätt att bära smoking

  Vi har tagit fram en smoking tillsammans med Oscar Jacobson, komplett med skor och accessoarer. Det är den ultimata sviden så här i James Bond- och stundande nyårstider. Köp den i Oscar Jacobsons butiker.

  Vi på King är extremt stolta över att presentera den smoking som vi har tagit fram i samarbete med Oscar Jacobson. Modellen är tidlös med en lite längre jacka, smal passform och med rejält feta slag. Om du av någon anledning fått för dig att man bara bär smoking på nyårsafton så har du fel. En smoking kan man bära i princip när som helst och framförallt hur som helst. Här tar vi tillfället i akt och visar tre sätt att vara kung i smoking. 

  Hel smoking:

  Foto: Pål Allan/Lund Lund

  Få plagg är snyggare än hela smokingen, komplett med de rätta tillbehören. På King föredrar vi en vit skjorta med stilrent plisserat bröst, rejäl krage och dubbel manschett. Flugan ska du knyta själv och skorna ska vara i lack. Det här bär du vid riktigt festliga tillfällen, alternativt till vardags om du är Roy Halston.

  Smoking, 5 999 kr.

  Skjorta, 1 399 kr

  Fluga, 399 kr

  Näsduk, 149 kr.

  Manschettknappar, 499 kr.

  Skor, 2 995 kr.

  Samtliga plagg och accessoarer från King i samarbete med Oscar Jacobson.

   

  Bara byxan:

  Foto: Pål Allan/Lund Lund

  Förutsatt att smokingbyxan har den rätta passformen (tro oss, den har det i det här fallet) så klarar den sig utmärkt på egen hand. Funkar kanon med instoppad skjorta eller en stilren t-shirt. Matchas med fördel till skinnjacka och lite mer dressade sneakers. Den här kombinationen kan du bära precis när du vill utom möjligtvis på gymmet.

  Jacka, Acne Studios, 11 995 kr.

  Skjorta, J. Lindeberg, 1 200 kr.

  T-shirt. Levis Vintage Clothing, 649 kr.

  Skor, C.QP, 2 700 kr.

   

  Bara byxan:

  Foto: Pål Allan/Lund Lund

  Smokingjackan, ja den heter faktiskt så, är ett av de snyggaste plaggen i mänsklighetens historia och behöver varken någon närmare presentation eller marknadsföring. Bär den till t-shirt, jeans och ankelboots och du är coolast i baren. Vill du höja såväl trend- som formalitetsgraden något så adderar du en svart tunnstickad polo under.

  Tröja, Calida, 379 kr.

  Jeans, Neuw, 1 295 kr.

  Skor, Tiger of Sweden, 2 999 kr.

  Näsduk, Eton, 299 kr.

  Skärp, BOSS Man, 949 kr.

 • Få kingmagazine.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!