• Få kingmagazine.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!

 • Bästa produkterna för hud och hår så här i vintertid

  King hjälper dig att hitta de bästa produkterna för en bra start på vintern.

  1. Fuktigt välgörande

  Namn: L:A Bruket After Shave Balm

  Info: Magisk after shave balm som både lugnar och återfuktar stressad vinterhud. Tack vare den ekologiska, eteriska lagerbladsoljan, som är renande och bakteriehämmande, blir huden riktigt återfuktad och lugn. Applicera i cirklar direkt efter rakning så stimulerar du huden samtidigt.

  Pris: 160 kr/ 60 ml.

   

  2. Vårdar håret

  Namn: Blueberry Schampo c/o Gerd

  Info: Blueberrys schampo c/o Gerd jobbar aktivt för att stärka upp skadat och slitet vinterhår. Produkten innehåller aktiva fröoljor från blåbär och verkar lugnande för slitet och frissigt hår som är i extra behov av fukt. Massera in schampot med fingertopparna ända in i skalpen och skölj med ljummet vatten.

  Pris: 199 kr/275 ml.

   

  3. Rent uppfriskande

  Namn: V76 Energy Body Wash

  Info: V76:s Energy Body Wash innehåller en blandning av jojoba- och kukui-oljor som i kombination med kamomill och ingefärsextrakt gör huden ren och återställer fuktnivåerna. E-vitaminet i produkten mjukar upp och eliminerar torrhet.

  Pris: 189 kr/236 ml.

   

  4. Fixar fejset

  Namn: Peter Thomas Roth Irish Mud Purifying Cleansing Gel

  Info: Oavsett om din hud är torr eller oljig så rengör Peter Thomas Roths gel ansiktet snabbt och enkelt, och tillför samtidigt viktiga ingredienser som huden behöver för att fördröja åldrandet och motverka uppkomsten av pormaskar. Huden känns len, ren och återfuktad efter användning. En favorit i gymbagen.

  Pris: 399 kr/250 ml.

 • Få kingmagazine.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!