Bästa produkterna för hud och hår så här i vintertid

King hjälper dig att hitta de bästa produkterna för en bra start på vintern.

1. Fuktigt välgörande

Namn: L:A Bruket After Shave Balm

Info: Magisk after shave balm som både lugnar och återfuktar stressad vinterhud. Tack vare den ekologiska, eteriska lagerbladsoljan, som är renande och bakteriehämmande, blir huden riktigt återfuktad och lugn. Applicera i cirklar direkt efter rakning så stimulerar du huden samtidigt.

Pris: 160 kr/ 60 ml.

 

2. Vårdar håret

Namn: Blueberry Schampo c/o Gerd

Info: Blueberrys schampo c/o Gerd jobbar aktivt för att stärka upp skadat och slitet vinterhår. Produkten innehåller aktiva fröoljor från blåbär och verkar lugnande för slitet och frissigt hår som är i extra behov av fukt. Massera in schampot med fingertopparna ända in i skalpen och skölj med ljummet vatten.

Pris: 199 kr/275 ml.

 

3. Rent uppfriskande

Namn: V76 Energy Body Wash

Info: V76:s Energy Body Wash innehåller en blandning av jojoba- och kukui-oljor som i kombination med kamomill och ingefärsextrakt gör huden ren och återställer fuktnivåerna. E-vitaminet i produkten mjukar upp och eliminerar torrhet.

Pris: 189 kr/236 ml.

 

4. Fixar fejset

Namn: Peter Thomas Roth Irish Mud Purifying Cleansing Gel

Info: Oavsett om din hud är torr eller oljig så rengör Peter Thomas Roths gel ansiktet snabbt och enkelt, och tillför samtidigt viktiga ingredienser som huden behöver för att fördröja åldrandet och motverka uppkomsten av pormaskar. Huden känns len, ren och återfuktad efter användning. En favorit i gymbagen.

Pris: 399 kr/250 ml.