• Få kingmagazine.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!

 • 6 saker alla whiskyälskare måste äga

  Att hälla upp ett glas whisky är något av det bästa som finns, vågar King påstå.
  Det behövs inte mycket för att njuta av drycken, bara en flaska av det absolut bästa.
  Men om du har vant dig vid goda drycker av högklassig kvalitet kan det vara läge för att addera saker till din whiskyupplevelse.

  6 saker alla whiskyälskare måste äga

  1. Ordentliga glas.

  Det finns autentiska whiskyglass som är gjorda för att du ska lukta på whiskyn på korrekt sätt innan du avnjuter den, och på så sätt maximera smaken. Lägg därför lite extra pengar på att köpa ett par ordentliga, rejäla glas att dricka din whisky ur. 

  2. En fin dryckesvagn 

  Dina whiskyflaskor förtjänar en fin plats i hemmet. Vad passar då inte bättre än en dryckesvagn? På så sätt kan du rulla runt dina flaskor i hemmet, och beundra dem på avstånd. 

  Foto: Istock.

  3. En brun skinnfåtölj

  Upplevelsen BLIR inte helt hundra om du inte avnjuter din dryck i en klassisk skinnfåtölj. Med en sådan här möbel i hemmet känns det som att du skulle passa in på vilken engelsk pub som helst. 

  Foto: Istock.

  4. En whiskytunna

  En stor del av smaken sitter i den tunna som whiskyn lagrats i. Om du införskaffar dig en sådan här kan du verkligen säga att du är en whiskydrickare med klass. 

  Foto: Istock.

  5. En kristallkaraff 

  Även om du alltid borde spara flaskorna för referens, så är en kristalkaraff en självklar del av samlingen. Det blir genast en mer elegant presentation om du serverar whisky i en karaff. 

  Foto: Istock.

   6. Groomingprodukter 

  Du kan njuta av whisky trots att klockan inte har slagit cocktailtimme. Få in whiskyn på alla möjliga sätt i ditt liv, till exempel genom många av de skönhetsprodukter som finns. Här kan du köpa produkter direkt från Skottland, som erbjuder whiskybaserade produkter. 

  Källa: Airows. 

  Du missar väl inte KINGS nyhetsbrev: 

   
  Håll dig uppdaterad med nyhetsbrevet!
 • Få kingmagazine.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!