• Få kingmagazine.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!

 • Philip Conradsson: Så reser du med stil

  Lång eller kort resa, så tänker du för att pricka in den ultimata looken för din nästkommande resa.

  Philip Conradsson: Så reser du med stil

  När man ska resa är det självklart att en komfortabelt och bekväm klädsel är att föredra. Däremot behöver passformen inte påminna om något Steve Jobs skulle bära och kan fortfarande vara generös utan att man nödvändigtvis behöver kunna tälta i det.

  Viktigt att tänka på är att kvalitéerna. Funktionsmaterial är ett smart alternativ då det anpassar sig efter temperatur. Blir man för varm packar man enkelt ner plagget i sitt handbagage utan att vara rädd för att det skrynklar och man behöver heller inte vara rädd för att det tar onödig plats bland sina övriga reseprylar.

  Mossgrönt är fortfarande helt rätt och på samma gång otroligt lätt matchat med både blått, brunt, grått och beigt. Att bära kavaj på resande fot kanske inte känns som det självklara alternativet men när kvalitén är både ofodrad och i nylon skänker den en otrolig komfort som den inte skrynklar.

  Battenwear - Mr Porter

  Vem har sagt att sweatpants inte kan vara snygga och klädda? Italienska Marni levererar en sweatpant med signifikativa resårer vid midja och i byxans slut i tunn merinoullskvalité. Den genomgående stickningen på fram och baksida gör att byxan får en mer klädd känsla då stickningen upplevs som ett pressveck. Resåren vid byxans slut ger också tyngd vilket bidrar till ett mer elegant fall.

  Marni - Mr Porter

  Grovstickad randig tröja i en rak passform från Sandro. Minimalistisk och tidlös i en lyxig känsla som med enkelhet går att bära under en linne eller bomullskostym för att komplement skjortan och ge ett sportigare intryck.  

  Sandro - Mr Porter

   

  Så här matchar jag min reseoutfit: 

  Den här artikeln innehåller sponsrade länkar. Läs mer här.

   

  Läs Philips blogg här

 • Få kingmagazine.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!