• Få kingmagazine.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!

 • Philip: Klä dig stiligt men avslappnat i beiga toner

  Hur klär du dig för helgen eller ledigt till sommarens fest? Philip tipsar om hur du klär dig stilfullt men avslappnat i beiga sommartoner.

  Philip: Klä dig stiligt men avslappnat i beiga toner

  Ljusa toner är ju framförallt förknippad med varmare temperaturer, däremot har vi under de senaste säsongerna sett mer ljusa toner även för hösten, vilket i mitt tycke är inte minst lika korrekt som bärandet under sommarsäsongen. Ett bra tips om inte vill bära en ljus hel kostym är att mixa olika ljusa toner med varandra. En krämvit byxa till en beige kavaj eller en ljusbrun kavaj till en beige byxa. Genom att kombinera olika toner av samma eller liknande färg får du ett sobert men samtidigt medvetet uttryck oavsett hur uppklädd eller nedklädd du väljer att vara.

  Kavaj – Aspesi

  Att investera i en linnekavaj är ett självklart val om du vill kunna bära kavaj under sommartid och när solen står som högst. De italienska varumärkena är framförallt duktiga på just detta och mycket beror säkerlligen på att linnesäsongen trots allt är betydligt längre i Italien än hos oss. Ett ofodrat linnekavaj ger en mer avslappnad framtoning och blir behagligare att bära mot kroppen. Kombinera med en ljusare byxa och du är perfekt klädd för sommarfesten men likväl till en ledigare dag på jobbet.

  Ni hittar kavajen här.

  Byxor – Canali

  Det raka modet har verkligen återuppstått efter många år av tajt sittande byxor. Det är dock viktigt att anpassa byxans vidd till bärarens kropp. Ett mer voluminöst lår kräver därför en bredare byxvidd än ett mindre kraftigt lår. Den beiga chinosbyxan i bomullstwill från Canali har dold knäppning i midjan och kommer i en rakare siluett. Ett fantastiskt alternativ att med kavaj och skjorta men likväl till en enkel t-shirt.

  Ni hittar byxan här.

   

  Piké – Orlebar Brown

  För ett mindre formellt utryck är pikén ett ypperligt alternativ att bära under en ledigare kavaj i linne eller bomull. Pikén kommer i en fantastisk frottékvalité som ger en unik struktur och ett mycket charmigt uttryck perfekt för vår- och sommarbruk.

  Ni hittar pikén här.

  *Den här artikeln innehåller sponsrade länkar. Läs mer här.*

 • Få kingmagazine.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!