• Få kingmagazine.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!

 • Philip: Sommarens snyggaste jacka i denim

  Denim möter bomullskanvas och randigt möter mocka vilket ger ett smakfullt och lekfullt uttryck för sommarens tillställningar. Kolla in min sommarlook – där olika kvalitéer och strukturer möts och skapar härliga kontraster.

  Philip: Sommarens snyggaste jacka i denim

  Säsongen för ljusare denimtyger är i skrivande stund i sin pik trots att denim generellt bärs flitigt året om. Att investera i denimplagg är därför ofta en mycket smart investering då den bara blir snyggare och mer tilltalande efter plagget fått slitas. En förtvättad denimkvalité är dock ofta mindre känslig för slitningar då plagget redan är förtvättat efter önskad färg. Ett plagg i rå denim ska helst undvikas att tvätta i den utsträckning det går för att plagget lätt tappar färg efter den första tvätten.

  Min bästa sommarlook: 

  Denimjacka - Our Legacy

  Det svenska företaget Our Legacy som också nyligen blivit utnämnda av oss på King som den mäktigaste aktören i svenskt herrmode fortsätter leverera fantastiska kollektioner. För våren är denna tvättade denimjacka en personlig favorit i en den perfekt tvättade färgen. Jackan blir en hybrid mellan den klassiska jeansjackan och den mycket populära overshirten med sina dubbla frontfickor och tryckknäppning.

  Ni hittar jackan här. 

  Sneakers - Nike

  Retro sneaker från Nike i modell "Match classic" i klassisk tennismodell är ett ypperligt alternativ för sommaren. Sneakern kommer i en borstad mockakvalité som ger unik och mycket tilltalande finish i kombination med sin ljusgråa mockafärg.

  Ni hittar skorna här.

  Chinos - NN07

  Gråa chinos i jeansmodell i en mycket tunn och skön bomullstwill är ett smart val under semestern. Avsmalnande passform och lagom klätt uttryck som både går att klä upp tillsammans med en uddakavaj men likväl klä ner till randig eller enfärgad t-shirt.

  Ni hittar byxorna här.

  T-shirt - Albam

  T-shirts av randig karaktär känns alltid aktuellt framförallt i sin typiska vita och blåa kombination. Ofta kallas dessa typer av ränder för "Breton stripes" som historiskt sätt bars av seglare i Bretagne för att skilja dem från vågorna ute till sjöss. Perfekt tillsammans med ett par grå chinos och denimöverdel.

  Ni hittar t-shirten här.

  Tote Bag - Saint Laurent

  De senaste säsongerna har den klassiska portföljen mer och mer blivit utkonkurrerad av den uppdaterade tygkassen. En tote bag i kalvskinn är ett mycket eleganta och smart alternativ för den som inte trivs i varken ryggsäck eller portfölj. Saint Laurents variant marinblått kalvskinn är stilren och minimalistisk för den som är beredd att betala en extra slant.

  Ni hittar väskan här.

 • Få kingmagazine.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!