• Få kingmagazine.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!

 • Philip: Så matchar du en av höstens viktigaste färger

  Så matchar du den rostfärgade kostymen.

  Philip: Så matchar du en av höstens viktigaste färger

  För hösten är ett klokt råd att investera i plagg av jordnära toner såsom brunt, beigt, olivgrönt och rostfärgat. Varför då och kan dessa kulörer inte bäras fler månader om året? Givetvis kan de göra det, däremot är jordnära toner mer förknippade med vinterhalvåret och kan ibland upplevas lite väl murriga under sommarhalvåret då en ljusare färgskala ofta är prioriterat.

  Idag har vi valt att fokusera på en färg som kanske inte är det mest självklara, men är en otroligt smakfull kontrastfärg som också är otroligt enkel att matcha.

  Vi ska fokusera på den rostfärgade kavajen och hur den enkelt och snyggt kan matchas på flera olika sätt.

  Kavaj - Barena

  Italienska Barena har en lång tradition av att tillverka unika plagg av god kvalité ofta i ett okonstruerat utförande som ger plagget ett mycket tilltalande fall. Den rostfärgade kavajen är ypperlig för bäraren som vill addera något extra på ett sobert och inte skrikigt sätt. Förutom att bära den rostfärgade kavajen till ett par mörkgråa, mörkbruna eller beigea flanellbyxor bärs den lika självklart till dina favoritjeans i garderoben.

  Ni hittar kavajen här.

  Byxor – Oscar Jacobson

  De mörkgråa flanellbyxorna är lika självklara för hösten som badbyxorna är på semestern. Oscar Jacobsons alternativ med enkla frontveck och aningen högre midja är det perfekta alternativet som är gångbart för alla tillfällen och oavsett överdel. Tänk på att investera i ett par flanellbyxor av god kvalité då en flanellbyxa av sämre kvalité sällan håller mer än en säsong.

  Ni hittar byxorna här.

  Cardigan - Sunspel

  Ett perfekt plagg för att både hålla värmen och en hög stilnivå att addera en cardigan under din kavaj eller jacka. Förutom att hålla värmen och stilen medför även den tunnstickad cardigan att slipsen och skjortan håller sig på att plats trots att kavajen eller jackan hålls öppen. Se till att cardiganen är av en tunnstickad ull- eller bomullskvalité då den skall bäras under kavaj, en grov cardigan blir lätt klumpig och missgynnar kavajens passform.

  Ni hittar cardiganen här.

 • Få kingmagazine.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!