• Få kingmagazine.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!

 • Philip tipsar : 3 måsten i höstgarderoben

  Höst betyder uppdatering i garderoben. Här är mina tre måsten i höst.

  Det är värt att lägga lite extra krut höstgarderoben då den trots allt används dubbel så många månader om året som sommargarderoben. Vad gäller tyger och materialval bör material som linne och bomull bytas ut mot ull, flanell och kashmir. När det kommer till att bygga en stabil basgarderob och framförallt en som är anpassad för höst- och vinterbruk är få plagg av kvalité alltid bättre än fler av kvantitet.

  Idag tänker jag fokusera på tre plagg som jag omöjligt klarar mig utan i höst, nämligen polotröjan, flanellbyxan och rocken i ull. Förutom att dessa tre plagg gör sig otroligt bra ihop är de även mycket tacksamma att matcha till en varierad klädsel oavsett om ändamålet är jobb, vardag eller fest.

  Polotröjan

  Den klassiska polotröjan är ypperlig att bära de kallaste av dagar och är samtidigt otrolig mångsidig då den är gångbar till alltifrån kostym som till jeans eller chinos. Det gråa alternativet från svenska Soft Goat kommer i hundra procent kashmir som maximerar upplevelsen av polotröjan både vad gäller komfort och helhetsintryck. För den som inte känner sig helt bekväm i polotröja(då den ibland kan ge en obehaglig stickande känsla mot halsen) är kashmir det utan tvekan bästa alternativet på grund av sin mycket mjuka och behagliga struktur.

  Ni hittar polotröjan här.

  Rocken

  För hösten är rocken i ull det mest självklara valet för att hålla högsta möjliga stilnivå. Det marinblåa alternativet är många gånger det mest gångbara då den kan bäras både formellt och informellt och är samtidigt enkel att matcha oavsett färg på underdel och skor. Skulle det enkelknäppta alternativet kännas alltför klassiskt kan det dubbelknäppta alternativet vara på sin plats.

  Ni hittar rocken här.

  Flanellbyxan

  I förra veckans artikel valde vi ut höstens snyggaste flanellbyxor och även denna vecka vill vi slå ett slag för denna mycket eleganta byxa i ull. Många gånger kan flanellbyxan behöva kompletteras i mer än en färg, men är det ditt första par rekommenderas ett alternativ grått som enkelt kan kombineras med både, blå, brun, beige eller svart överdel.

  Ni hittar byxan här.

  *Den här artikeln innehåller sponsrade länkar. Läs mer här.

 • Få kingmagazine.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!