• Få kingmagazine.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!

 • Philip: Så klär du dig inför helgen

  Här är fyra plagg för en lyckad helgoutfit.

  Philip: Så klär du dig inför helgen
  Philip: Så klär du dig inför helgen

  Helgen är till för att slappna av och kunna vila upp sig efter en hektisk vecka. Under helgen är en ledigare klädsel befogat men man kan för den delen både se vårdad och proper ut. Kavajen kan bytas ut till en ledigare jacka, skjortan till en grovstickad polotröja och de formella byxorna till ett mer avslappnat par manchester som är hetare än på mycket länge.

  Oavsett klädsel återkommer vi alltid till att det viktigaste, att om du själv är bekväm i det du bär oavsett formalitetsgrad. Idag har jag valt att fokusera på plagg i snarlik ton som ofta ger både medvetet och elegant utryck. Givetvis behöver färgerna nödvändigtvis inte vara i beige och bruna skala som i denna look, utan kan likväl väl vara i olika former av grått eller blått.

  Jacka – Aspesi

  Ett av mina absoluta favoritmärken när det kommer till mindre formella jackor är det italienska varumärket Aspesi. För hösten ser vi ett mycket trevligt vändbart alternativ som helt enkelt kan bäras på båda håll. Utsidan som synas är i mattare bomullskvalité medan insidan kommer i en glansigare nylonkvalité som skänker en ytterligare sportig känsla till plagget.

  Ni hittar jackan här.

  Manchesterbyxor – NN07

  För hösten är manchesterbyxorna återigen på tapeten efter en tid utanför rampljuset. Vi ser manchesterbyxor av både bredspårig och smalspårig karaktär där dem bredspåriga trots allt får ses som det mest klassiska. NN07 ljusbeigea alternativ för hösten kommer med pressveck och dold knäppning vilken ger byxan ett mer skräddat utryck.

  Ni hittar byxorna här.

  Polotröja – Margaret Howell

  Den grovstickade polotröjan är en återkommande favorit för varje höstsäsong. Oavsett om tröjan skall bäras till rock, under kavaj eller till en sportigare jacka som i detta fall, lämpar den sig ypperligt utan att bli för uppklädd. Det beigea alternativet från Margaret Howell kommer med ribbad krage, tröjslut och ärm som ger extra karaktär och finess.

  Ni hittar polotröjan här.

  Sneakers – Spalwart

  Spalwart startade så sent som 2010 men har redan blivit ett varumärke att räkna med bland många sneakersfantaster. Modellen Marathon som är en av varumärkets mest klassiska och återkommande har under åren tillverkas i mängder med färgkonstellationer. Höstens modell är utan tvekan en av de snyggaste hittills och kommer i en mixad grå och beige mocka med vit grund. Design och komfort i ett för helgens promenader.

  Ni hittar skorna här.

  *Den här artikeln innehåller sponsrade länkar. Läs mer här.

 • Få kingmagazine.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!