• Få kingmagazine.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!

 • Philip: Så bär du den v-halsade tröjan på tre olika sätt

  Tre olika sätt att bära den klassiska tröjan.

  Philip: Så bär du den v-halsade tröjan på tre olika sätt

  Under många år har den rundhalsade tröjan dominerat herrmodet och inte lämnat något utrymme alls till den minst lika gångbara v-halsade tröjan. Givetvis har den v-halsade tröjan ständigt funnits tillgänglig bland många av dem mest välkända varumärkena, men sällan (under de senaste säsongerna) varit den mest populära eller mest moderiktiga.

  För hösten ser vi ett helt annat utbud, både från de större modehusen men även från de etablerade kedjorna med många mycket prisvärda alternativ. Beroende på formalitetsgrad har jag valt, på tre olika sätt, presentera hur du snyggast bär den v-halsade tröjan oavsett säsong. Många gånger är det enkla det snyggaste vilket verkligen beskriver de tre nedanstående alternativen.

  Tillsammans med skjorta

  Det mest klassiska och med största sannolikhet förekommande är att bära den v-halsade tröjan över en skjorta. Den v-halsade tröjan kan tillämpas både till en ledigare button-down skjorta men likväl till den formella skjortan med cutaway krage. Den tunstickade v-halsade tröjan ger generellt ett mer formellt intryck i jämförelse med det grovstickade alternativet. Bär gärna den tunstickade tröjan under en kavaj eller kostym som framförallt är otroligt gångbart under höst och vinterhalvåret.

  Tillsammans med piké

  Trots att pikén används mer sällan under höst och vintern funkar den ypperligt att bära under den v-halsade tröjan. Bär helst kragen lite nonchalant poppad utanpå tröjan istället för nedvikt som lätt ger ett stift intryck. Vitt, marint, brunt och grått är bra färger på piké som är lätta att kombinera och koordinera med den v-halsade tröjan.

  Tillsammans med t-shirt

  Den v-halsade tröjan behöver nödvändigtvis inte alltid bäras med skjorta eller piké, utan kan likaväl bäras på ett avslappnat sätt över en enfärgad vit t-shirt. Tänk på att välja en t-shirt som inte är för djupt skuren då den lätt försvinner in bakom tröjan. Satsa istället på en t-shirt med klassisk skärning i halsen som lätt syns under tröjan.

 • Få kingmagazine.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!