• Få kingmagazine.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!

 • Philip: 5 handskar som håller dig varm i vinter

  Philip: 5 handskar som håller dig varm i vinter

  När temperaturen ständigt sjunker är det av största vikt att vara väl förberedd. En av höstens viktigaste och mest eleganta accessoar är handsken som enligt mig är omöjliga att klara sig utan. Vad skall man då tänka på när man investerar i ett par ordentliga handskar? Handskar är lite som skor, ju bättre kvalité och tillverklig ju bättre kommer produkten hålla och åldras över tid. Men det sagt har vi valt ut 5 favoriter i varierande prisklasser som garanterat kommer hjälpa till att hålla värmen för åtminstone denna höst- och vintersäsongen.

  Dents

  Ett av de mest klassiska alternativen hittar vi från brittiska varumärket Dents som började sin handskproduktion redan 1777. Dem mörkbruna handskarna kommer i fårskinn med ett foder av kashmir. Samtliga av Dents handskar tillverkas för hand för att kunna garantera kvalité och hållbarhet över tid.  

  Ni hittar handskarna här.

  H&M

  För den som inte önskar att lägga en förmögenhet på handskar har H&M många mycket prisvärda alternativ. Min personliga favorit kommer i ett svart mockautförande på ovansidan och svart skinn på undersidan som ger en härlig kontrast men samtidigt elegant känsla.

  Ni hittar handskarna här.

  Bugatti

  För den som söker ett mindre formellt alternativ är handsken i mocka ett passande val. Den bruna handsken från Bugatti med grått foder passar perfekt till helgens mer avslappnade aktiviteter.

  Ni hittar handskarna här.

  Hestra 

  För den som önskar det absolut bästa av det bästa är handsken i peccaryläder något att leta efter. Peccaryläder kommer från sydamerikanska vildsvin och känns igen genom sina små märken i lädret, som kommer från djurets hårsäckar. Det svenska företaget Hestra presenterar ett fantastiskt alternativ i olivgrönt peccaryläder som garanterat kommer kunna hänga med i många säsonger framöver utan att behövas bytas ut.

  Ni hittar handskarna här.

  Åhlens

  Ytterligare ett prisvärt alternativ kommer från Åhlens men en härlig struktur i skinnet som ger en mindre formell känsla. Minst ett par svarta läderhandskar bör alla män äga oavsett prisklass och kvalité på skinn.

  Ni hitttar handskarna här.

 • Få kingmagazine.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!