• Få kingmagazine.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!

 • Philip: Här är höstens snyggaste ryggsäckar

  Fyra ryggsäckar som håller stilen hela hösten.

  Philip: Här är höstens snyggaste ryggsäckar

  Den klassiska ryggsäcken har inte alltid varit den mest fashionabla accessoaren och historiskt kanske inte heller den mest stilsäkra. Den trots allt mycket klassiska ryggsäcken har däremot sällan kritiserats för sin funktion och praktiska egenskaper då få väskor är enklare att bära runt på prylar i och samtidigt ha båda händerna fria.

  Idag har vi valt att fokusera på fyra noggrant utvalda ryggsäckar i olika kvalitéer, design och form som utan problem kommer göra jobbet de kommande säsongerna, oavsett tillfälle.

  Sandqvist

  Ett av de mest framstående svenska varumärken när det kommer till väsktillverkning är utan tvekan Sandqvist. Varumärket har sedan starten i mitten av 2000-talet blivit en aktör att lita på som ständigt utvecklar och förnyar sina produkter. En av mina personliga favoriter är den olivgröna ryggsäcken i canvas men ett ovanliggande lock i svart skinn.

  Ni hittar ryggsäcken här.

  Dr. Martens

  Dr. Martens är för många mest kända för sin skotillverkning men förutom att leverera högkvalitativa läderskor tillverkar Dr. Martens minst lika kvalitativa läderväskor. Den vinröda läderväskan blir ett elegantare alternativ av den klassiska ryggsäcken som kan bäras både som portfölj till det viktiga jobbmötet men även som en elegantare datorväska. Ryggsäcken är utrustad med en utanpåliggande ficka som förutom att vara en snygg detalj även möjliggör att de viktigaste nödvändigheterna är lättillgängliga.

  Ni hittar ryggsäcken här.

  Mismo

  Det danska varumärket Mismo tillverkar otroligt smakfulla ryggsäckar. Stort fokus läggs på design i kombination med kvalité för bästa tänkbara hållbarhet över tid. Väskan är tillverkad i nylon med remmar av narvat läder som blir en otroligt smakfull kontrast till den annars minimalistiska och lättburna väskan.

  Ni hittar ryggsäcken här.

  H&M

  Ett mycket prisvärt alternativ hittar vi från H&M i ett grått utförande med svarta detaljer i spännen och axelremmar. Den gråa ryggsäcken känns både gångbar och lättburen oavsett tillfälle och funkar lika bra till plugget som på väg till gymmet.

  Ni hittar ryggsäcken här.

 • Få kingmagazine.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!