• Få kingmagazine.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!

 • Dags för julklappsshopping? Här är bästa presenterna för honom

  Philip guidar.

  Dags för julklappsshopping? Här är bästa presenterna för honom

  Julen närmar sig med stormsteg och för den som vill vara ute i god tid bör julklapparna rekas redan nu. Det är sällan lätt med presenter generellt, men med god framförhållning slipper du köpa i alla fall köpa något i panik den 23:e som personen i fråga med största sannolikhet inte vill ha. I dagens artikel har jag samlat ett gäng julklappar som förhoppningsvis kan förenkla julklappsshoppingen och inspirera inför vad som komma skall.

  Klocka - Apple Watch

  Få teknikprodukter kan klassas som trendiga och moderiktiga accessoarer, om de inte kommer från Apple såklart. Den första upplagan av armbandsuret släpptes redan 2014 och sedan dess har det släppts ytterligare två modeller med nya och skarpare funktioner. Ett som fortfarande är den samma är dess utseende som upplevs både elegant och minimalistiskt men samtidigt sportigt. Beroende klockarmband kan klockan dressas upp och ner.

  Ni hittar klockan här

  Kashmirhalsduk - Soft Goat

  En kashmirhalsduk är det omöjligt att bli besviken på oavsett vem personen är som skall motta presenten. Det svenska varumärket Soft Goat är specialister på just kashmir och tillverkar hela kollektioner av både tröjor, pikéer och accessoarer. Vill du få din present mer personlig finns möjligheten att lägga till ett monogram med initialerna av mottagarens namn.

  Ni hittar halsduken här.

  Pyjamasbyxor - Hanro

  Att ha sköna plagg på hemmaplan är minst lika viktigt som att ha snygga vardagsplagg. Däremot tenderar ofta sköna plagg som bärs hemma att ha en smaklös design och framförallt dålig passform. Det schweiziska företaget Herno levererar basplagg och plagg att bära hemma av högsta kvalité i en avskalad design för varje tillfälle. En personlig favorit är pyjamasbyxorna i tunn bomull med bred resår i midjan och rak passform.

  Ni hittar byxorna här.

  Tofflor – Birkenstock

  Ett par klassiska Birkenstock funkar ypperligt för både inne- och utomhusbruk. Modellen Arizona har mörkbruna läderdetaljer och sin typiska sula perfekt som ett komplement till den aningen varma lammullstofflan.

  Ni hittar tofflorna här.

   

  Kalsonger - CDLP

  Under många år har det saknats kalsonger på marknaden i premiumkvalité som har kombinerat de tre viktigaste komponenterna nämligen kvalité, komfort och design. CDPL levererar kalsonger när de är som bäst tillverkade i lyocell, ett material som är lenare än silke och mjukare än bomull som samtidigt otroligt miljövänligt.

  Ni hittar kalsongerna här.

  Paraply - Carl Dagg

  Ett snyggt paraply kan vara en otroligt elegant accessoar. Det svenska varumärket Carl Dagg tillverkar samtliga av sina produkter i Sverige av högsta tänkbara kvalité efter konstens alla regler. Min personliga favorit är det marinblåa med brunt skaft och bruna läderdetaljer.

  Ni hittar paraplyet här.

  Morgonrock – H&M Home

  En morgonrock i tvättad linne är ett otroligt skönt plagg att bära hemma. Linnet som är känt för att vara svalt mot kroppen kommer väl till pass med en t-shirt och ett par pyjamasbyxor när det vankas söndagsmys.

  Ni hittar morgonrocken här.

  *Den här artikeln innehåller sponsrade länkar. Läs mer här.

 • Få kingmagazine.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!