• Få kingmagazine.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!

 • Philip: Så håller du värmen i kylan

  Philip guidar.

  Philip: Så håller du värmen i kylan

  Det är inte lätt att hålla sig både varm och proper mot den värsta kylan. Många gånger är det betydligt enklare att välja det ena framför det andra. De funktionsdugliga produkterna är sällan de mest eleganta och stilfulla. Istället för dun, polyester och nylon kan likaväl ull, kashmir och bomull hålla dig minst lika varm, framförallt om de bärs lager på lager. Idag har vi valt att demonstrera en look som utan tvivel kommer hålla dig både varm och snygg när temperaturen sjunker.

  Skepparrock

  Först ut är den midnattsblåa skepparrocken som i sitt klassiska utförande verkligen är en pålitlig partner för vintern. I jämförelse med jackor av liknande karaktär är skepparrocken från amerikanska Schott aningen längre i modellen och täcker stussen vilket hjälper dig att hålla värmen bättre. Under de kallaste dagarna kan kragen fällas upp och den översta knappen knäppas, addera en scarf eller halsduk ovanför kragen för extra värme.

  Ni hittar rocken här.

  Polotröja

  Polotröjan i kashmir är en fröjd att bära oavsett tillfälle. Många upplever en obehagskänsla av polotröjan och hur den ter sig mot halsen, upplevas stickig och känna sig instängd. Ett gott råd är att välja en polotröja av god kvalité som i merino ull eller kashmir. Den ljusgråa polotröjan med ribbad krage, ärm- och plaggslut har ett otroligt brett användningsområde och är samtidigt lättmatchad.

  Ni hittar polotröjan här.

  Flanellbyxor

  Flanellbyxor är utan det tvekan det mest eleganta och samtidigt varma underdelen för höst- och vinterbrukt. Ett par flanellbyxor i antracitgrått anses som ofta vara en av de mest klassiska färgerna och är mycket lättmatchade oavsett tillfälle och övrig klädsel.

  Ni hittar flanellbyxorna här.

  Kängor

  Vad du har på fötterna är av allra största vikt. En sko av högre karaktär som är utrustad med en ordentlig gummisula som står emot det våta underlaget är alltid ett bra alternativ. Idag har vi valt en grövre Chelsea boot från Belstaff i ruggad mörkbrun mocka som definitivt håller dig både varm och torr de kallaste dagarna.

  Ni hittar kängorna här.

  Den här artikeln innehåller sponsrade länkar. Läs mer här.*

 • Få kingmagazine.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!