• Få kingmagazine.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!

 • Här är Philips favoriter ur Arkets första vårkollektion

  Så stylar Philip sina favoritplagg ur kollektionen.

  H&M:s senaste satsning Arket släpper sin första vårkollektion under början av 2018. Arket lanserades så sent som i höstas och har hittills öppnat två butiker i London, en butik i Bryssel, en i München och en butik i Köpenhamn. Stockholmsbutiken på Bibloteksgatan hade tänkt öppna under våren 2018 men kommer förmodligen dröja på grund av en omfattande brand i byggnaden för ett antal veckor sedan.

  Arket är hel konceptslösning och premiumsatsning som innefattar herr-, dam- och barnkollektion, men även inredningskollektion och ett helt unikt cafékoncept. I vårens kollektion ser vi enkla och avskalade plagg i en modern skandinavisk design. Plaggen känns gångbara för den alldagliga men samtidigt medvetna mannen som bryr sig om kvalité och design till ett rimligt pris. Vad gäller färger ser vi allt i från klassiskt marint, beigt, grått och svart till kontrastfärger som lila, rosa, gult och olivgrönt.

  Här är mina favoriter från kollektionen:

  Overshirten

  Ett plagg som verkligen fått den uppmärksamhet den förtjänar de senaste säsongerna är overshirten. För våren släpper Arket en variant av overshirten med zip istället för knäppning och i stickat utförande istället för kanvaskvalité. Den marinblåa overshirten bärs ypperligt som ett komplement till kavajen eller cardiganen och kan även användas som lagerplagg under rocken eller den sportigare jackan. 

  Rundhalsade tröjan 

  Man kan aldrig få för många rundhalsade tröjor, däremot bör utbudet i garderoben varieras. Den beigea tröjan från vårens kollektion har en halvt kontrasterande ribbad detalj vid ärm och plaggslut. Ibland är det de små detaljerna som gör det!

  Svarta uddabyxor

  Uddabyxor av mer formell karaktär är otroligt lättmatchade och användbara oavsett säsong. Addera en kavaj för en mer formell känsla eller matcha tillsammans med en rundhalsad eller v-halsad tröja för en mer lättsam framtoning.

  Bomberjackan

  Den klassiska bomberjackan är ett plagg som ständigt känns aktuellt. Det olivgröna alternativet för vårens kollektion är avskalad och enkel med få detaljer vilket ger ett elegant och mindre rockigt uttryck. Matcha med jeans, chinos de ledigare dagarna och med ett par skräddade byxor av ull eller linne för en mer uppklädd look.

  Car coat

  Ett av de mest användbara ytterplaggen under tidig höst och sen vår är den mycket mångfacetterade car coaten. Ypperlig under sämre väder med tanke på sina egenskaper i att vara både vind- och vattenavstötande. Vårens alternativ från Arket kommer i en mycket tilltalande vinröd färg.

  Väskan

  Den sportiga väskan för våren är perfekt som ett nättar och smidigare alternativ av den klassiska weekendbagen. Den olivgröna färgen ger väskan en skön militärkänsla att bära med sig både dator och träningskläder i.

 • Få kingmagazine.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!