• Få kingmagazine.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!

 • Philip: 3 stilsäkra manchesterbyxor att rocka i vinter

  Philip guidar.

  Manchesterbyxan här sällan känns lika aktuell som för den stundande vinterkollektionen. Utbudet är betydligt bättre och framförallt bredare i jämförelse med tidigare kollektioner vilket har gjort att manchesterbyxan moderniserats för den som tidigare inte känt sig bekväm i den mycket klassiska underdelen. I dagens artikel har vi valt ut ett gäng modeller i både klassisk tappning men även modeller som moderniserats eller helt enkelt skiljer sig en aning från den klassisk manchesterbyxa och hur den historiskt sätt ut.

  J.Lindeberg

  Ett av mina absoluta favoritpar för hösten är dem svarta manchesterbyxorna från J.Linderberg. Anledningen är den höga midjan och rakare siluetten i både lår och fotvidd som gör byxan otroligt behaglig att bära och får samtidigt snyggt fall genom sitt enkla frontveck.

  Ni hittar byxorna här.

   

  Cords

  Det nya svenska varumärket Cords med inriktning på precis det namnet beskriver, nämligen manchester har ett otroligt brett och smakfullt utbud. I kollektion hittar vi smal- och bredspåriga manchester i ett gediget utbud av färger i både rak och smal passform. Den gråa manchesterbyxan är verkligen ett snyggt val som samtidigt känns otroligt lättmatchad.

  Ni hittar byxorna här.

   

  Officine Generale

  Den olivgröna manchesterbyxan från Officine Generale kommer en mycket tilltalande tvättat utförande. I övrigt en rak passform, dold knäppning vid gylf och traditionella fickor längs byxans sidsömmar.

  Ni hittar byxorna här.

   

  Saturdays Nyc

  Det kanske mest eleganta alternativet när det kommer till manchesterbyxor är dem i en krämvit kulör. I denna modell ser vi hur byxan kommer i en klassisk femficksmodell som i nästan alla fall används vid jeans- och chinostillverkning. Den krämvita byxan är inte alltid lämpad för ett blött och slaskigt klimat men är otroligt elegant till både en blå, brun, beige eller svart överdel.

  Ni hittar byxorna här.

   

  Incotex

  Italienska Incotex är kända för att leverera högkvalitativa byxor i alla dess former. I detta fall ser vi en mycket elegant smalspårig manchester i den perfekta mellanbruna färgen. Ypperlig att matcha till en mörkbrun, beige eller marinblå överdel.

  Ni hittar byxorna här.

 • Få kingmagazine.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!