• Få kingmagazine.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!

 • Philip väljer: 5 jultröjor du inte behöver skämmas i

  Jultröjor är inte fult.

  Jultröjan har sedan länge varit ett plagg som förknippats med sin högtid och är för många en självklar del av julen, så även för mig. Däremot har den under dem senaste säsongerna (framförallt i USA) blivit ett fenomen med så kallade "Ugly Christmas sweaters" som helt enkelt går ut på att tillverka så fula jultröjor som möjligt.

  Vi på King undviker helst att kommentera dessa tröjor och tror ni förstår vad vi tycker om dessa. Med det sagt vill vi istället presentera ett gäng kandidater som vi allra helst bär under jul och ni absolut inte behöver skämmas över.

  Polo Ralph Lauren

  Generellt sett är jag personligen ingen förespråkare av plagg med tryck, men i nästan alla fall finns det undantag och jultröjan är verkligen ett sådant. För hösten har Polo Ralph Lauren tagit fram en serie tröjor med sin klassiska nallebjörn som i detta fall är klädd precis som Ralph Lauren själv i smokingjacka och jeans. Kombinationen är verkligen unik och få personer i världen kan rocka just smokingjacka, smokingskjorta och fluga tillsammans med ett par tvättade jeans, men Ralph kan!

  Ni hittar tröjan här.

   

  Cordings

  Den vinröda tröjan känns alltid som ett självklart val för julen. En av våra favoriter kommer ifrån Cordings i mjuk ull med ett mönster av en springande hare med inslag av både rött, brunt och marint. Perfekt att matcha till både ett par flanellbyxor eller manchesterbyxor, men likväl till ett par otvättade jeans.

  Ni hittar tröjan här.

   

  Gran Sasso

  Italienska Gran Sasso levererar för hösten en mycket sober tröja i olivgrönt, för den som inte vill ta ut svängarna full ut. Tröjan kommer i ett kabelstickade utförande längst tröjans mittparti och ribbad krage, ärm och plaggslut. Matchas ypperligt under en kavaj eller kostym men likväl till en ledigare uddabyxa i bomull eller ull.

  Ni hittar tröjan här.

   

  Beams Plus

  Ett elegant, varmt och samtidigt juligt alternativ är den grovstickade tröjan från Beams Plus. Tröjan kommer i ett så kallat jacquard-stickat utförande i en smakfull grå färg som snyggt matchas till ett par ljus- eller mörkgråa flanellbyxor.

  Ni hittar tröjan här.

   

  Howlin

  Howlins tröja är stickad av högsta tänkbara ullkvalitet i Skottland och utformad för att passa över en ledigare skjorta. Den marinblåa tröjan med vita inslag gör sig ypperlig till både en ledigare som uppklädd underdel.

  Ni hittar tröjan här.

 • Få kingmagazine.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!