• Få kingmagazine.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!

 • Philip: Så packar du rätt för värmen

  Det är alltid svårt att packa för semestern, framför allt om resan är planerad mitt i vintern och sommarplaggen ligger längst ner i garderoben. Dagens artikel kommer att fokusera på enkla tips och tricks som underlättar packningen inför kommande resor. Några plagg får bara inte lämnas hemma!

  1. Packa i en sober färgskala

  Att packa i en sober färgskala innebär att packa plagg i lättmatchade kulörer, exempelvis marinblått och grått. Dessa färger kan, oavsett över- eller underdel, matchas till i stort sett allt och ger därför otroligt många möjligheter att mixa mellan nerpackade plagg. Tänk enkelt och avskalat för att ha bästa tänkbara förutsättningar under hela semestern.

  2. Välj plagg i rätt material

  Att välja plagg i rätt material är av största vikt. Fokusera framför allt på linne, bomull och tunn ull för att klara av hettan på bästa tänkbara sätt och investera i minst en byxa och en skjorta i linne. Det andas bäst och håller dig stilig i värmen.

  3. Packa lätt

  Vi gör ofta misstaget att packa alldeles för mycket, oavsett om vi ska på weekendresa eller solsemester. Till weekendresan är förutsättningarna oftare svårare men under solsemestern kommer 80% procent av tiden spenderas i badbyxor. Packa därefter!

  4. De vita byxorna

  De vita byxorna är ett måste för semestern, mycket beroende på sitt breda användningsområde men även funktionalitet i att bli mindre varma än byxor i mörkare färg. De vita byxorna dressas lätt upp med skjorta och kavaj och ner med en enfärgad t-shirt. 

  5. Anpassa klädsel efter resmål

  Det är viktigt att känna av sin publik och vara bekväm i det du bär. Att vara överklädd är minst lika illa som att vara underklädd.

  6. Investera i bra badbyxor

  Under solsemestern spenderas mest tid i badbyxan. Se därför till att investera i ett par som du verkligen känner dig snygg i. Byxans komfort bör också finnas med i beräkningarna.               

 • Få kingmagazine.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!