• Få kingmagazine.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!

 • Det bästa från H&M Studios vår- och sommarkollektion

  Här är våra favoriter från H&M Studios vår- och sommarkollektion 2018 inför modeveckan i Paris.

  Det bästa från H&M Studios vår- och sommarkollektion

  H&M Studio kommer återigen synas under modeveckan i Paris. Förra året debuterade H&M Studio med ett "see now, buy now"- format som går ut på att plagg kan köpas direkt efter visningen den 28 februari på H&M:s hemsida och i utvalda butiker världen över från och med 1 mars.

  Kollektionen inspireras av Japans urbana elegans och storstadsminimalism där stilrena silhuetter kombineras med workwear-plagg. Från herrkollektionen ser vi en modern tolkning av klassiska plagg som den skräddade jackan, skjortan, västen och tröjan med rundad hals. Vi ser även hur kollektionen experimenterar med färger och lyxiga materialkombinationer.

  Här är våra favoriter från kollektionen. Modeveckan i Paris pågår mellan den 27 februari och den 6 mars.

  Den svarta stickade tröjan med rund hals och multifärgat tryck kombinerad med svarta byxor med metallspänna och knytskärp i midjan i en rak och samtida passform.

  Den krämvita jeansjackan i slitet jacquardtyg med matchande femficksbyxor är en ypperlig kombination och komplement till den traditionella kostymen. Bär jacka och byxa separat för ett avslappnad och sportigt intryck.

  Den dubbelknäppta kostymen i skogsgrönt med byxor med enkelt frontveck är ett härligt inslag för våren och sommaren. Matchade med Chelsea boots i oxblodsläder.

  Asymmetrisk, figursydd väst i svart tillsammans med svarta byxor med hög midja och knytskärp i en rak passform.

 • Få kingmagazine.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!