• Få kingmagazine.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!

 • Stiltips: Tre snygga jeansjackor för vårgarderoben

  Philip Conradsson listar sina tre favoritvarianter av det klassiska plagget.

  Den ikoniska jeansjackan har burits av många kända och framgångsrika personer där James Dean och Marilyn Monroe var tidiga konnässörer. I dagens artikel har vi valt ut tre favoriter i klassisk stil men i olika tvättar där samtliga får jobbet gjort i vår.

  Levis

  Givetvis måste minst en av våra utvalda jeansjackor komma från varumärket som först introducerade den. Levis klassiska trucker jacket kommer i flera olika tvättar där vår favorit är tvätt Rinse. En perfekt jacka att slita på som bara kommer bli snyggare med några års användande i bagaget.

  Ni hittar jackan här.

  J.Crew

  Nästa favorit kommer från amerikanska J.Crew i den ultimata färgen och slitningen. Denimtyget är noggrant utvalt från en av de bästa japanska denimtillverkarna, Kaihira. Rocka jeansjackan under rocken eller avslappnat tillsammans med beigea chinosbyxan och vita sneakern för sommaren.

  Ni hittar jackan här.

  CMMN SWDN

  CMMN SWND släpper för våren ett mycket trevligt alternativ den ultimata blåa färgen av aningen mörkare karaktär. Jackan är utrustad med dubbla frontfickor och kommer i en rakare passform. Vi rekommenderar att matcha tillsammans med chinos och eller dressad byxa i kontrasterande färg, fördelaktigt i beigt, grått, brunt eller krämvitt.

  Ni hittar jackan här.

 • Få kingmagazine.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!