• Få kingmagazine.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!

 • 4 snygga klockor som inte kostar skjortan

  Philip listar fyra klockor under 5 000 kronor.

  När det kommer till manliga accessoarer är tyvärr utbudet relativt skralt trots att möjligheterna blivit betydligt fler än bara för några år sedan. Den accessoar som alltid är relevant för oss män är klockan.

  När det kommer till dyra klockor finns det ett otroligt stort utbud men för den mindre plånboken är det ofta svårt att veta vad man ska satsa på. Att köpa en dyrare klocka är dock ofta en god investering men lågt ifrån något som prioriteras av alla.

  Därför har vi i dagens artikel valt ut fyra olika klockor i varierat utförande i en överkomlig prisklass där samtliga landar under 5 000 kronor.

  Timex

  Varumärket Timex är kända för att leverera mycket klockkunskap i en snygg design för en rimlig peng. Modellen Camper kommer i en militärinspirerad design med boett av aluminium och nylonarmband som ger ett sportigare intryck. Perfekt som vardagsklocka med nödvändiga funktionaliteter såsom datumvisare, självlysande index och vattentålighet.

  Ni hittar klockan här.

  Apple Watch

  Den estetiskt mest tilltalande klockan i kategorin smarta klockor är i min mening Apples modell, där Series 3 är den senaste utgåvan. Designen har varit sig lik sen klockan först släpptes för tre år sedan. När det kommer till funktionalitet kan få klockor konkurrera med en smartwatch då både notiser, kalender, mail och inte minst appar kan användas och synkas till din telefon.

  Ni hittar klockan här.

  CWC

  Dykarur är ett mycket populärt ur som kännetecknas av sin större boett. Från början togs klockan fram till dykare för att klara det höga trycket i djupt vatten. I dag finns klockan i många utföranden där CWC:s model Royal Navy Diver är en av de absolut bästa och snyggaste modellerna i sin prisklass.

  Ni hittar klockan här.

  Knut Gadd

  För den som önskar ett mer elegant ur är den svenska tillverkaren Knut Gadd ett ypperligt alternativ. Perfekt vardagsklocka att bära till jobbkostymen men även till en ledigare helgustyrsel. Modellen finns tillgänglig med både svart och vit urtavla.

  Ni hittar klockan här.

 • Få kingmagazine.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!