• Få kingmagazine.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!

 • Ursnyggt: 7 klockor med flera tidszoner

  King ger dig 7 klockor med GMT, dual time eller världstid.

  Ursnyggt: 7 klockor med flera tidszoner

   

  1. Rolex, GMT Master II

  GMT Master från Rolex är världens i särklass mest kända GMT-klocka. Sedan klockan lanserades har piloter, militärer och jetset-estradörer prytt handleden med olika versioner av modellen. I år lanserade man en ny version av modellen Everose gold med keramisk ring i brun och svart.
  327 550 kr.

   

  2. Patek Philippe, Calatrava Pilot Travel Time

  När Patek lanserade vitguldsversionen av den här klockan för några år sedan
  möttes den med en stor portion skepticism. När man tidigare i år lanserade modellen i roséguld med brun tavla var det helt andra tongångar.
  425 000 kr.

   

  3. Audemars Piguet, Royal Oak Dual Time

  AP:s omåttligt populära serie Royal Oak bjuder på en spännande version för bärare på resande fot. Utöver en extra tidszon hittar man även en dag/natt-indikator samt gångreserv på urtavlan. 
  209 000 kr.

   

  4. A. Lange & Söhne, Lange 1 Time Zone

  Langes värstingmodell i Lange 1-serien heter Time Zone. På tavlan kan bäraren utläsa tiden i 24 olika tidszoner samtidigt. Genom safirglaset på bak­boetten kan man se det vackert dekorerade urverket. 
  457 900 kr.

   

  5. Vacheron Constantin, Traditionnelle World Time

  Vacherons tungviktare ger möjligheten att läsa av hela 37 olika tidszoner. Klockans boett i roséguld mäter 42,5 mm och har en vacker gyllenbrun urtavla och mörkbrunt band.
  524 000 kr.

   

  6. Cartier, Drive de Cartier

  Cartier lanserade modellserien Drive för ett par år sedan. Den har nu vuxit till en rad ­spännande modeller. Bland annat hittar vi den här dual time-klockan med stort datum och dag/natt-indikator.
  86 500 kr.

   

  7. Jaeger LeCoultre, Geophysic Universal Time

  Jaegers bidrag till klockkategorin bjuder, utöver världstid, även på den spännande true second-komplikationen som innebär att sekundvisaren hackar fram likt en batteridriven klocka trots det mekaniska urverket.
  146 000 kr.

   

  Ursmart kap: Clairette gör rätt

  Om man inte är välsignad med de bredaste handlederna eller tjockaste plånboken men fortfarande vill hitta en snygg kostymklocka kan vi varmt rekommendera Clairette. De erbjuder en klassisk estetik i två olika storlekar där man kan välja mellan flera färger av boett, tavla och band. Bäst av allt? Klockorna kostar strax över tusenlappen. 

 • Få kingmagazine.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!