• Få kingmagazine.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!

 • Tom Hardys "Venom" gör debut i ny trailer

  Spider-Mans antagonist ser superläskig ut.

  Det har publicerats ett antal trailers redan, men det här är första gången vi faktiskt får se hur Tom Hardys version av Marvels antihjälte "Venom" ser ut. 

  Trailern ger oss den grundläggande storyn i den kommande filmen. Tom Hardy spelar den undersökande journalisten Eddie Brock som gräver i fallet Carlton Drake – en vårdslös vd som experimenterar med aliens. Under undersökningens gång kommer han i kontakt med en alien som delvis tar över hans kropp.

  Brock börjar höra konstiga röster, och upptäcker efterhand att han kan skjuta ut superstark svart gegga ur sin kropp, som vi i trailern får se honom använda till att slå ned beväpnade män och välta bilar i farten.

  Venom är en Marvel-karaktär som dök upp för första gången i "The amazing spiderman" från 1982. Filmen produceras dock inte av Disney som de flesta andra Marvel-filmer, utan av Sony, företaget bakom de senaste Spider-Man-filmerna. 

  Filmen har premiär den femte oktober i år. Tom Hardy är också aktuell med den kommande filmen Fonzo, där han spelar en dement Al Capone under sina år i livet.

 • Få kingmagazine.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!