• Få kingmagazine.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!

 • Ipod-familjen växer

  Bild 428271
  Habegär! Förra veckan presenterade Apple sjätte generationen iPods. Vi pratar en ny, lite mer kvadratisk Nano som äntligen fått videofunktion och större skärm (2 tum) hand i hand med den uppdaterade gamla iPoden som fått epitetet Classic och bestyckats med upp till 160GB minne. Båda spelarna har förpackats i ett rundat metallhölje som hänger kvar vid den gamla (men ljusstarka) 4:3-formatsskärmen. Ingen widescreen här inte.
  På iPod Touch händer det däremot. Här har vi en spelare som bjuder på allt det vi älskar med iPhone men saknar allt det vi inte gillar. iPod Touch har en nästan identisk design, är tokslimmad (8 mm) och rymmer 8 eller 16GB minne. Multitouchgränssnittet är vackert att bläddra med bland låtar och bilder, samtidigt som widescreenskärmen på  3,5 tum funkar fint för filmtittande. Vi slipper alltså Edge, halvkass mobilkamera och sms-skrivande på pekskärm men kan fortsätta surfa via Wi-Fi och nu dessutom köpa musik från nya iTunes Wi-Fi Music Store. I slutet av månaden hoppas vi att de ska gå att få tag på.
  Här kommer den långa prislistan: iPod Nano från 1395 till 1895 kr, iPod Classic från 2395 till 3295 kr och sist men inte minst iPod Touch från 2895 till 3795 kr.
  Bild 428272
  iPod Touch - som iPhone men utan telefon.
  Bild 428273
  iPod Classic - uppdaterad klassiker.

  Bild 428274

  Nya uppdaterade iPod Nano.

  Av: Text: Tobias Joelsson
 • Få kingmagazine.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!