• Få kingmagazine.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!

 • "Jonny Depp ser ut som vilken kåt Big Brother-lallare som helst"

  I nästa King kommer Den stora modeundersökningen, där ni läsare har tyckt till om allt ifrån kroppsbehåring till de bäst och sämst klädda männen. Men vi är också nyfikna på vad tjejerna tycker. Vi lät ZTV-profilen och modebloggaren Hanna Fridén lista tre personer vars stil du inte ska ta efter.

   

   Bild 427602

  1 Pete Doherty

  – Let's face it, killen ser ut som en trött gammal bulldog. Hängig hållning förpackad i trista svarta jeans, trist svart jacka och trista T-shirts. Han ser ut som jag och mina polare gjorde när vi var 14 och tyckte att vi var häftiga för att vi visste vilka "Gang of Four" var. Att den här högen av skabbig sunk kan framhållas som någon slags stilikon eller sexideal är för mig ett mysterium. Han är bara en skabbig knarkare! Dessutom kan jag slå vad om att han stinker fan.  

  Bild 427603

  2 David Beckham

  – Om vi ska rita upp dagens ideal över hur en kille ska se ut så får vi David Beckham, likväl som vi skulle kunna få Fredrik Ljungberg. Jag kan titta på David Beckham och konstatera, ja, han är snygg. Men visst är han förbannat tråkig? Ingen personlighet. Tomma ögon som stirrar ut i intet, trista anonyma kläder och anonym fotbollsfrippa. Det är så långt ifrån tilldragande jag bara kan tänka mig. Som en vaxdocka. Att en trist och platt vaxdocka ska ses som ett manligt ideal tycker jag är trist, hellre till och med en ful och trashig Pete än ett identitetslöst skal.  

  Bild 427604

  3 Johnny Depp

  – Johnny har en tendens att vara extremt tjusig i de flesta filmer han är med i, roligt, kreativt och estetiskt. Men till vardags ser han ju ut som vilken Big Brother-kåt lallare som helst. Hans glesa skägg liknar mestadels ovårdat könshår, hans ostyriga hår får mig att tänka på läskiga surf dudes och hajtanden runt halsen… Alltså. Tjena. Men det är ändå kul. Johnny Depp är i sina roller en av de sexigaste och snyggaste männen på vår planet, men till vardags är han ungefär lika attraktiv som en påse hundbajs.  


  Av: Kalle Martinsson.
 • Få kingmagazine.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!