• Få kingmagazine.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!

 • Gant Rugger öppnar flaggskeppsbutik

  Gant Rugger öppnar sin första svenska butik på Sturegatan 6 – mitt i Stockholms nya herrmodestråk.

  Efter tidigare expansioner i NY, LA och Köpenhamn satsar nu Gant på att öppna sin femte egna Gant Rugger-butik. Den 90 kvm stora lokalen är belägen på Sturegatan 6, mitt i det som är Stockholms nya restaurang- och herrmodestråk.

  – Vi har många hängivna Gant Rugger-fans i Sverige och det känns fantastiskt att äntligen kunna erbjuda dem en destination där vi kan presentera linjen i sin helhet och i en miljö där kunden får en möjlighet att ta del av hela livsstilen kring Gant Rugger. Här hoppas vi få möta både nya och gamla kunder", säger Tony Wester, vd för Gant i Sverige.

  Interiörmässigt har man arbetat för att ta tillvara på husets ursprungliga drag. De gamla fasaddörrarna sitter nu i provrummen och man har behållit originalgolvet i sitt ursprungliga skick. Tanken är att använda det bästa från historien men att finslipa det och göra det nutida – på samma sätt som en Gant Rugger-kollektion är uppbyggd.

  – Jag älskar Stockholm, jag är född och uppvuxen här och det är här jag lärt mig allt jag kan. Gant Rugger är designat med USA i fokus, men Stockholm är ständigt närvarande och är en enorm inspirationskälla att ösa ur. Jag har flaxat fram och tillbaka mellan Stockholm och New York de senaste fyra åren och upphör aldrig att förvånas över hur samtida de två städerna är. Visst, New York är alltid New York, men lillebrorskomplexet känns väldigt långt borta när man tar en New York- bo runt på stan i Stockholm en vårdag.", säger Gants Creative Director Christopher Bastin. 

 • Få kingmagazine.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!