• Få kingmagazine.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!

 • Det bästa av två världar: Här är whiskysnuset

  Två svenska livsnjutare, General och Mackmyra, slår sina kloka huvuden ihop.

  Säg hej till General Mackmyra.

  I år fyller General 150 år. Det går inte att missa att det är något som Swedish Match vill fira. Först ut var lyxsnuset General Kardus Fäviken som de gjorde tillsammans med den prisbelönta kocken Magnus Nilsson. Nu kommer nästa lansering som även den är framtagen med en expert inom njutningsbranschen, nämligen Sveriges första whiskytillverkare – Mackmyra. Tillsammans har de skapat whiskysnuset General Mackmyra.

  General Mackmyra är baserad på Mackmyras prisbelönta whisky Svensk Ek.

  Det etablerades ett team med två Master Blenders från Swedish Match och en Master Blender från Mackmyra som under ett år har arbetat fram produkten General Mackmyra. Resultatet är en kombination av det bästa av smak och doft från General, och Mackmyras maltwhisky Svensk Ek.

  Smaken på General Mackmyra har sitt ursprung i Generals tobaksnära, kryddiga karaktär i kombination med den mjuka, ekiga och lätt rökiga kryddningen från Mackmyras maltwhisky Svensk Ek. Den kommer att finnas till försäljning som portionssnus och lössnus från den 25 februari i Swedish Matchs butiker och ha rikstäckande försäljning från april.

  Läs mer:

  Här är dosan som kontrollerar ditt snusande

  Så odlar du ditt eget snus

 • Få kingmagazine.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!