• Få kingmagazine.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!

 • Här öppnar Tiger of Sweden sin nya flaggskeppsbutik

  Tiger of Sweden slår upp portarna till en helt ny flaggskeppsbutik i trendiga Bibliotekstan i Stockholm. "Precis rätt tidpunkt", säger vd:n.

  Tiger of Sweden höjer modegraden.

  Butiken, som ligger på Biblioteksgatan 12, är ritad och inredd av arkitektkontoret Boys Don't Cry. Det nya butikskonceptet ska markera ett nytt steg framåt när det gäller hur produkter presenteras och hur miljön är utformad. Möbleringen är mer avslappnad för att skapa en öppnare miljö som kan förändras från säsong till säsong.

  – Vi fokuserade på att förflytta det tidigare butikskonceptet till något modernare med högre modegrad som samtidigt ser till kundernas bästa, säger arkitekten Mattias Göthberg.

  Tiger of Swedens nya flaggskepp ligger på Biblioteksgatan 12 i Stockholm.

  I den nya butiken kommer du att hitta allt från Tiger of Sweden; dam, herr, jeans, skor och accessoarer som tillsammans med inredningskonceptet ska bidra till att varumärket speglas på ett mer modernt och uppdaterat sätt.

  – När vi flyttade in i Bibliotekstan 2003 var det en helt annan handelsplats än det är idag. Då kändes det rätt att ligga lite för oss själva i utkanten. Idag ser det annorlunda ut och tillfället att få flytta ner till stora gatan kom vid precis rätt tidpunkt, säger David Thunmarker, vd på Tiger of Sweden.

 • Få kingmagazine.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!