• Få kingmagazine.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!

 • "Sexigaste bilförsäljaren tillbaka med pangvideo”

  "En av de sexigaste bilförsäljarna är tillbaka med en ny pangvideo". Det säger regissören bakom hypade Jonas Lundqvists nya musikvideo.

  Jonas Lundqvist är musiksveriges nya stilikon.

  Om du inte har hört talas om Jonas Lundqvist så är det dags nu, han är mannen som hissat nordkoreanska flaggan utanför SVT-huset i Breaking News med Filip och Fredrik. Han är även mannen som lånat ut sitt ansikte åt Our Legacy när märket släppte sin debutkollektion med solglasögon förra året. Då såg det ut så här.

  Jonas Lundqvist i Our Legacy-brillorna Embrace, sommaren 2015.

  Jonas Lundqvist är på många sätt Our Legacy personifierad, hans Larry David-inspirerade normcore-stil har bland annat beskrivits så här av Andres Lokko i en krönika för King:

  "Den svenske popmusikern Jonas Lundqvist är väldigt skicklig på tunnhårighet. Ett proffs i ämnet och en utmärkt förebild. Litegrann som Brian Eno som i sina rymddräkter i Roxy Music sportade en magisk glamrockfrisyr som började mycket, mycket långt bak på hjässan."

  Håkan Hellström beskriver honom så här:

  "Första gången jag träffade Jonas var han runt 15 år och jag runt 20. Han var så vild att jag direkt kände mig som en uråldrig gubbe. Han var ändå precis så jag själv kände mig. Fast ännu mer. Han var helt ren och det är nog det bästa man kan säga om folk, att de är rena. Jonas musik är precis som Jonas - ren."

  Vi på King är precis som Our Legacy, Filip och Fredrik, Andres Lokko och Håkan Hellström stora fan av Jonas Lundqvist. Inte bara för hans stil, utan även för hans musik. Därför blev vi lite extra glada när vi fick se hans nya musikvideo, regisserad av Kristian Bengtsson som även plåtade Our Legacy-kampanjen ovan.

  Så här säger Kristian Bengtsson om videon:

  "En av de sexigaste bilförsäljarna är tillbaka med en ny pangvideo."

  På fredag, den 4 mars, släpper Jonas Lundqvist albumet "Vissa nätter".

  Se den fulsnygga videon här:

  Läs mer:

  10 vårfavoriter från Our Legacy

 • Få kingmagazine.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!