• Textstorlek A A
  • Hem
  • >
  • Nyheter
  • >
  • NikeLab gör sommarens bästa...

NikeLab x RT: Training Redefined ska omvärdera vår syn på träningskläder.

NikeLab gör sommarens bästa träningskläder

NikeLab tar hjälp av en tungviktare i modebranschen för att ge oss en toppmodern sportkollektion som släpps i sommar.

AV Rasmus Blom 14:30 / 17 / Mars / 2016

NikeLabs går in i ett samarbete med designern Riccardo Tisci med ambitionen att utmana den traditionella synen på träningskläder.

"Den här kollektionen representerar ett helt nytt sätt för Riccardo att tänka", säger Jarrett Reyolds, Senior Design Director på NikeLab. "Den är skapad för träning vilket är ett helt outforskat område för honom. Det är också charmen med samarbetet; vi kan hjälpa Riccardo in i vår värld medan hans vision har höjt vår design till en nivå som vi inte hade nått på egen hand".

Själv säger Riccardo Tisco så här: "Vi har skapat något som är fantastiskt. Det finns en hel del sensualitet i kollektionen."

Kollektionen, som går under namnet NikeLab x RT: Training Redifined, släpps i två unika versioner med väldigt olika estetik. Den första innefattar en svartvit färgpalett som är signifikant för Tisci, medan den andra är en mix av blommiga och kalejdoskopiska prints. Blommorna är hämtade från Nikes hemstad Oregon, Tiscis italienska hemstad Taranto samt Rio de Janeiro som ju är platsen för sommarens största sportevent.

NikeLab x RT: Training Redefined släpps i juli 2016 på nike.com/nikelab samt på utvalda NikeLab-butiker, med ett andra släpp planerat för augusti.

Läs mer:

Här är vårens trendigaste löparkläder

0 kommentarer | Skriv kommentar

Detta innehåll är skapat av Kings besökare

Skriv en kommentar

Namn
Meddelande
Nedanstående fråga hjälper oss att hålla spam borta från sidan.

Vad blir sextio plus fyra? Skriv svaret i siffror:

Registrerar du dig och loggar in behöver du inte ange Captchan ovan när du skriver en kommentar.

Snabblänkar

Kings världsunika märkesgalleri