• Få kingmagazine.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!

 • Här öppnar Nikolaj d’Étoiles sin första butik

  Äntligen. Svenska Nikolaj d'Étoiles öppnar sin första butik.

  Nikolaj d'Étoiles nya adress är Regeringsgatan 42-44 i Stockholm.

  Nu öppnar Nikolaj d'Étoiles sin första permanenta butik i passagen vid NK på Regeringsgatan 42-44 i Stockholm. I den nya butiken har Nikolaj d'Étoiles valt att satsa på en lyxig men smakfull dekor som inspirerats av Chrysler Building i New York. Med den nya butiken i Art Deco Nouveau-stil, med en speciellt framtagen inredning i blankpolerad mässing och marmor, vill man visa att varumärket hör hemma i premiumsegmentet.

  "När Nikolaj d'Étoiles öppnar butik ska det vara med ett koncept som fångar kundens intresse, väcker uppmärksamhet och inte minst gör våra kläder rättvisa. Vi är stolta och glada över den nya butiken som till fullo uppfyller våra högt ställda förväntningar och höga krav", säger Anna Björkstedt, kreativ chef, kollektion-och marknadsansvarig.

  Det svenska märket Nikolaj d'Étoiles grundades 2005 och etablerade sig på marknaden som Sveriges första lyxvarumärke för män.

  Sedan 2013 drivs märket av Anders och Anna Björkstedt och idag arbetar man med ett Nikolaj d'Étoiles som andas lyx och kvalitet i ett kommersiellt prisläge. Varumärket satsar på basplagg av högsta kvalitet blandat med ett utbud av hög modegrad för den moderna mannen.

 • Få kingmagazine.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!